Moş Crăciun a făcut un popas la Librăria Humanitas de la Cişmigiu

Mos Craciun la Humanitas 4 / Totul despre mame

Mos Craciun la Humanitas 4 / Totul despre mameCu puţin timp înainte de sărbători, Moş Crăciun şi-a parcat sania în centrul Bucureştiului, spre fericirea copiilor!

O întâlnire cu Moş Crăciun în preajma sărbătorilor de iarnă poate fi un prilej grozav de a-i face celui mic o bucurie mare de tot. Pentru unii copii, această bucurie s-a concretizat la finele săptămânii trecute la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, aflată într-o zona plină de parfum a Bucureştiului. Acolo, toţi prichindeii prezenţi au avut ocazia de a-l cunoaşte personal pe Moşul cel bărbos şi prietenos, care i-a captivat cu prezenţa lor mai bine de o oră, la evenimentul organizat de TOTUL DESPRE MAME şi Librăria Humanitas de la Cişmigiu. La fel de încântaţi au fost şi părinţii lor, care şi-au adus aminte de copilărie şi au trăit, alături de cei mici, emoţia întâlnirii cu Moş Crăciun.

Moşul darnic a împărţit mai devreme câteva cadouri

Întâlnirea a fost moderată de Ruxandra Rusan, care i-a adresat o serie de întrebări Moşului şi a reuşit să-i facă pe participanţii la eveniment să intre în atmosfera festivă. Printre cei prezenţi s-au numărat părinţi cu copii mici şi foarte mici, dar şi şcolari mai mari, la fel de fascinaţi de faptul că-l văd pe Moş în carne şi oase. Prietenii noştri de la Uncle Jeb Studio, care i-au fotografiat pe copii şi pe părinţii lor şi le-au oferit poza la finalul întâlnirii sub formă de magnet, au reuşit să transforme evenimentul într-o întâlnire foarte plăcută. Toţi copiii au primit din partea organizatorilor creioane şi foi pe care au putut face un desen special pentru Moş, de pus în sacul lui. Alături de desen, copiii au scris şi ce şi-ar dori să primească de Crăciun, iar Moşul a promis că va face tot posibilul să le îndeplinească dorinţele tuturor. La sfârşitul întrevederii cu Moşul, copiii au primit cadouri dulci, adăugându-şi mustăţi sau botic de ciocolată cu ajutorul prăjiturilor cu cremă de la cofetăria Armand.

Corul Ario Dante şi magia sărbătorilor

Programul dimineţii a fost întregit de copiii de la Şcoala de Arte Ario Dante, care i-au pregătit Moşului o mică serbare. Aceştia au cântat la pian şi la chitară, în timp ce drăgălaşii componenţi ai corului de copii Ario Dante au interpretat, cu acompaniament la pian, o serie de colinde. Atmosfera creată de episodul muzical a fost atât de plăcută, încât una dintre fetiţele mele s-a aşezat nonşalantă în mijlocul corului, cântând alături de copii. Deşi am avut pentru o secundă impresia că cea mică va perturba bunul mers al mini-recitalului, din fericire, momentul a fost unul foarte relaxat, iar fiica-mea s-a integrat perfect în corul micilor copilaşi talentaţi, interpretând cu patos colindele din program, cot la cot cu artiştii. Uf!

Moş Crăciun se poate aproviziona de la Librăria Humanitas

Dacă sunteţi pe ultima sută de metri cu achiziţionarea cadourilor de Crăciun, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu puteţi găsi o serie de variante ofertante pentru a face pe Moşul săptămâna viitoare. Pe lângă gama extrem de largă de cărţi din domenii diverse, din librăria primitoare şi luminoasă se mai pot cumpăra obiecte tradiţionale japoneze, lumânări parfumate, cutii decorative sau muzicale, vinuri, dar şi ustensile care ne ajută să aducem un plus de parfum momentului preparării ceaiului sau al cafelei.

Librăria Humanitas de la Cişmigiu este deschisă de luni până sâmbătă, de la 10:00 la 21:00, în timp ce duminică programul începe la aceeaşi oră 10:00, dar se încheie la ora 19:00. Pentru programul special de sărbători, staţi cu ochii pe pagina sa de Facebook şi veţi afla în timp util toate modificările.

Foto: Uncle Jeb Studio

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()