2015, anul periuţelor de dinţi inteligente Oral-B (P)

Raluca Dumitrică
oral-b-totul-despre-mame

Finalul de an marchează apariţia unei periuţe ieşite din comun: Oral-B SmartSeries

Dinţii noştri sunt unici, aşa că de ce nu ar primi şi ei o rutină de igienă orală personalizată? Cu noua aplicaţie pentru Android şi iOS şi noile periuţe SmartSeries avem ocazia de a valorifica această personalizare şi de a a avea în fiecare zi o curăţare superioară a dinţilor, faţă de o periuţă manuală obişnuită!

Am zile în care, deşi nu uit niciodată să mă spăl dimineaţa şi seara pe dinţi, sunt atât de grăbită sau de obosită, încât fac greşeala de a minimiza timpul alocat igienizării danturii şi nici nu acord acestei proceduri o atenţie similară celei din zilele în care am mai mult timp la dispoziţie. Ori mi se închid ochii în baie şi dau cu periuţa pe repede-nainte ca să ajung mai iute în pat, ori sunt într-o grabă maximă din pricina că întârzie copiii la şcoală, încât pun periuţa pe modul fast forward, arunc o ultimă privire în oglindă de la baie să văd dacă totul arată ok şi tuleo!

Deoarece aceste probleme ale mele nu sunt o noutate nici pentru alţii, ba chiar aş zice că încep să devină literă de lege pentru majoritatea oamenilor din ziua de azi, Oral-B vine în ajutorul tuturor cu o inovaţie menită să ne facă dimineţile şi serile mai uşoare: noile periuţe de dinţi electrice SmartSeries. Acestea nu sunt nişte simple periuţe de dinţi, cum s-ar crede, ci au o tehnologie revoluţionară ce permite conectarea lor la o aplicaţie specială prin care consumatorii au opţiunea personalizării rutinei zilnice de îngrijire orală, astfel încât ei să beneficieze în fiecare zi de o curăţare superioară a dinţilor, faţă de o periuţă manuală obişnuită.

Oral-B SmartSeries, o periuţă de dinţi foarte inteligenţă

Ştim bine că smartphone-urile au devenit un accesoriu indispensabil al nostru. Ele nu îndeplinesc funcţia de simplu telefon cu ajutorul căruia transmitem mesaje verbale sau scrise, ci şi de aparat sofisticat ce adună în el cele mai complexe caracteristici. Echipa din spatele periuţelor Oral-B a ţinut cont de acest aspect în conceperea celui mai nou produs, periuţa de dinţi electrică Oral-B SmartSeries, făcând din aceasta prima periuţă din lume care se poate conecta prin Bluetooth, stabilind o conexiune cu un smartphone. Acum, această conexiune este completată de o nouă aplicaţie, ce le oferă consumatorilor feedback în timp real şi indicaţii de periaj ce pot fi ajustate de medicii dentişti. Noua aplicaţie inovatoare promite o experienţă de periaj personalizată, permiţând consumatorilor să îşi adapteze rutina de îngrijire orală pentru a se potrivi nevoilor şi dorinţelor fiecăruia în parte. Periuţele electrice SmartSeries sunt, de asemenea, echipate cu cronometru, senzor de presiune şi câte 4 sau 5 capete de periaj diferite, inspirate din instrumentele profesionale, ce au o acţiune de curăţare superioară 3D dovedită clinic, înlăturând cu până la 100% mai multă placă bacteriană decât o periuţă manuală obişnuită.

Personalizarea este direcţia optimă

Atenţia acordată personalizării se datorează popularizării acestei direcţii în fiecare aspect al vieţii noastre, şi în special în dietă, sănătate şi fitness. Mentalitatea „ce e bun pentru unul, e bun pentru toţi” nu mai este un model acceptabil pe măsură ce abordăm regimuri de fitness şi antrenament dezvoltate special pentru stilul de viaţă, vârstă şi chiar sănătatea mentală a fiecăruia. Până şi dietele noastre trec printr-un proces de personalizare, având în vedere că începem din ce în ce mai mult să avem în vedere alimente şi nutrienţi ce reacţionează corect cu bacteriile unice ale sistemului nostru digestiv.


„Personalizarea devine o parte esenţială a vieţii noastre şi poate aduce beneficii nebănuite când este aplicată igienei orale”, spune Anel Moschou, brand manager Oral-B South-East Europe. „Oral-B înţelege că dantură fiecăruia dintre noi este unică şi, mai mult, aceasta trece prin schimbări importante pe parcursul vieţii. Noul nostru produs revoluţionar este dezvoltat pentru a ajuta consumatorii să profite de posibilitatea personalizării pentru a aborda anumite probleme – astfel încât să poată acorda mai multă atenţie sănătăţii orale.”
„Această combinaţie de tehnologie şi instrumente inovatoare anunţă timpuri interesante pentru igienă orală, întrucât atât utilizatorii, cât şi medicul dentist sunt capabili să personalizeze rutina de îngrijire pentru rezolvarea problemelor individuale de sănătate orală”, spune medicul dentist Florin Lăzărescu, preşedinte al Societăţii Europene de Cosmetică Dentară. „Periuţa electrică SmartSeries şi nouă tehnologie de conectare prin aplicaţie oferă o opţiune unică pentru personalizarea igienei orale şi o curăţare superioară a dinţilor”.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa