Gene mai lungi. 3 trucuri care te ajută să arăți minunat

gene mai lungi ondulator femeie
Secretul pentru a crea senzaţia de gene mai lungi este să le întinzi cu un cleștișor metalic, iar apoi să folosești o mascara de calitate.
gene mai lungi femeie ondulator
Secretul pentru a crea senzaţia de gene mai lungi este să le întinzi cu un cleștișor metalic, iar apoi să folosești o mascara de calitate.

Cum să ai gene mai lungi – Renunţă la ideea de a-ţi pune extensii şi aplică sfaturile noastre!

Nu te numeri printre cele care au gene lungi şi dese, iar de când ai aflat de extensiile de gene te bate gândul să încerci şi tu să apelezi la această inovaţie, ca să ai genele pe care ţi le doreai. Îți recomandăm o soluție mai sănătoasă și mai simplă: poți, în schimb, să pui în aplicare un ritual de machiaj în 3 paşi simpli ca să ai gene mai lungi, mai pline și mai frumoase!

Gene mai lungi – 1. Ondulează genele

Cumpără-ţi un cleştişor metalic de ondulat genele, pe care îl găseşti cu uşurinţă în magazine şi pe care îl poţi folosi în orice moment al zilei. Când vrei să creezi efectul de gene mai lungi, poziţionează ondulatorul cât mai aproape de rădăcina genelor, apasă uşor şi menţine câteva secunde ondulatorul pe gene. Mută cleştişorul spre centrul genelor, mai apasă o dată şi repetă mişcarea şi pe vârful genelor.
După ce ai efectuat această operaţiune, aplică un strat de mascara pe genele ondulate. Ai grijă să foloseşti o mascara cu perie deasă şi bombată la mijloc, deoarece un astfel de produs reuşeşte să facă genele mai dese şi le dă mai mult volum.
Avantajul ondulatorulului este că deschide privirea şi îţi face ochii mai mari, aşa că e bine să-l ai mereu la îndemână!

2. Aplică pudră

Secretul pentru a crea senzaţia de gene mai dese este pudra, pe are, probabil, nu te-ai fi gândit să o aplici chiar în această zonă a feţei.
Pune puţină pudră de faţă în palmă şi, cu un beţişor de urechi pe care îl afunzi în ea, aplic-o pe toată lungimea genelor, asigurându-te că le acoperi în totalitate. După ce termini operaţiunea, genele tale ar trebui să fie acoperite în întregime de pudră şi să nu se mai vadă negre.
Un alt ajutor pentru a crea senzaţia de gene mai bogate este şi primerul de gene.

Gene mai lungi – 3. Mascara

După ce ai pus în aplicare primele două trucuri, aplică încă un strat de mascara şi poţi spune gata! Periuţa rimelului se pune la baza genelor, după care se mişcă uşor în zig-zag până spre vârfuri. Peste vârfuri, însă, ai grijă să treci periuţa de mascara cu mişcări drepte.
Este important să ştergi de fiecare dată excesul de mascara de pe perie, pentru că altfel rişti ai nişte gene foarte încărcate şi chiar să le lipeşti inestetic unele de altele.
Un alt truc este să foloseşti mascara şi pe genele de jos, iar privirea ta va fi şi mai mult deschisă.

Andreea Marinescu/andreearaicu.ro

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()