Bucle fără placă sau ondulator

bucle totul despre mame

Cum să ai cele mai bine definite bucle fără placă sau ondulator

Una dintre cele mai întâlnite întrebări în rândul femeilor este “Cum să ai cele mai frumoase bucle fără placă sau ondulator?”

Nu ne-am născut toate cu părul creț, dar alegem de multe ori această coafură. Majoritatea femeilor vor varianta mai rapidă, așa că apelează de multe ori la placă sau ondulator, care fac rău firului de păr.

Așa că ne-am gândit să-ți arătăm câteva metode care te ajută să-ți încrețești părul în mod natural, fără a deteriora firele de păr. Fiecare dintre aceste trei metode de mai jos e la fel de eficientă.

Împletirea părului

Cea mai populară metodă pentru obținerea părului creț este prin împletirea acestuia. Se spală părul cu șampon și se usucă cu un prosop. Se piaptănă părul cu atenție, fără a rupe firele de păr. Se împletesc 2-3 secțiuni de păr, de la rădăcină, până la vârfuri. Se leagă capetele cu elastice și se lasă astfel toată ziua. Ziua următoare poți desface elasticele și vei avea bucle. Pentru a menține aspectul acesta mai mult, poți folosi un fixativ.

Agrafe pentru bucle

Această metodă a fost folosită de-a lungul timpului adesea. Pentru a începe, se spală părul, deoarece aceste agrafe sunt mai eficiente pe părul umed. Se usucă părul cu un prosop. Se ia o secțiune mică de păr și se răsucește în jurul degetului mare și arătătorului, pentru a forma o buclă perfectă. Se continuă răsucirea, până când spirala ajunge la rădăcina părului. Se prinde cu două agrafe de păr sau cu o clemă. Se repetă procedeul cu tot părul, după care se acoperă capul cu un prosop, pentru a preveni agrafele să cadă. După câteva ore, când s-a uscat complet părul, se scot agrafele, începând cu partea de la ceafă, și se aranjează buclele.

Bucle lejere cu ajutorul cocului

Cocul este considerat ca fiind una dintre cele mai populare coafuri. Este foarte versatil și se poate face în mai multe moduri. În cazul în care buclele lejere este ceea ce-ți dorești, poți obține acest aspect al părului cu ajutorul cocului. Din nou, se începe prin spălarea părului și prin pieptănarea atentă a acestuia, pentru a face o coadă de cal, prinsă cu un elastic. Firele de păr se răsucesc în jurul cozii, astfel încât să o acopere, iar vârfurile se introduc în interior. Folosește 2-3 agrafe de păr pentru a lega părul în acest fel și așteaptă câteva ore. Odată ce ești sigură că părul este uscat complet, scoate agrafele și desprinde părul creț.

Tu ce alte metode eficiente și non-agresive mai folosești, pentru bucle fără placă sau ondulator?

Un articol care cu siguranță vă va fi util: Soluții simple pentru bucle perfecte în fiecare dimineață

Dă-ne și un like pe Facebook, dacă nu ne-ai dat deja, pentru a fi la curent cu tot ce publicăm!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()