Ce modele de manichiură se poartă în 2016?

Manichiura in 2016

Modele de manichiură la modă în 2016

În marea schemă a produselor și tendințelor de beauty pentru fiecare an sau sezon, oja de unghii este, fără îndoială, una dintre cele mai complexe. Brandurile cunoscute inundă piața cu modele de manichiură în fiecare sezon. De aceea, este destul de greu de urmărit și de ținut pasul cu acestea, chiar și pentru editorii de beauty. Așa că ne-am gândit să îți dăm câteva indicii pentru cele mai tari tipuri de modele de manichiuri din 2016, care te vor scoate din impas.

Manichiură bleumarin închis și strălucitor

Această culoare nu este una nouă, însă anul acesta are parte de o actualizare. Albastrul este văzut de obicei ca o culoare riscantă pentru unghii. Însă bleumarinul sclipitor are o tentă sofisticată. Și, din fericire, multe branduri au în paleta lor aceste nuanțe, cu texturi diferite. Se potrivește cel mai bine pentru unghiile scurte, pătrate, putând aplica și un strat superior mat, pentru a scoate în evidență strălucirea.

Manichiură bej opac

Uită complet de rozul pal și de nude pur, pentru că anul acesta este vorba de bejul cremos și sexy al anilor ’70. Acesta ar trebui să fie complet opac, în tonuri calde și strălucitoare. Este o nuanță complementară universal pentru cele mai multe tonuri ale pielii. Este recomandat să aplicați această culoare de ojă pe unghiile cu formă naturală.

Manichiură gri cărbune

Această culoare este profundă, capricioasă și modernă. Va fi la modă mai ales în această iarnă. Dacă vrei să adopți un alt stil, fiind plictisită de nuanțe bej și nude, însă tot într-o sferă neutră, tonurile de gri sunt o opțiune în tendințe pentru tine. Nuanțele gri merg perfect pe unghiile rotunjite.

Manichiura roșie clasică

Printre toate noile tendințe și nuanțe interesante ale manichiurilor din 2016, multe branduri au lansat din nou o manichiură clasică pentru iarna aceasta. Roșul clasic este potrivit, de asemenea, oricărui sezon, nu doar iernii. Nuanța aceasta de roșu merge perfect indiferent de lungimea unghiilor. Poți să o porți pe unghiile scurte, cu formă naturală, pentru un aspect profesional și elegant sau pe unghiile lungi, în formă de migdală, dacă vrei un aspect jucăuș și sexy.

Manichiură argintie metalizată

Ai multe opțiuni când vine vorba de alegerea ojei argintie metalizată după preferințele tale, pentru că multe branduri au lansat multe opțiuni, de la metalic simplu la metalic sclipitor. Este o culoare de ojă care merge perfect cu unghiile scurte, cu formă naturală.

Modele pe unghii

Ojele amestecate cu sclipici sunt din nou la modă. Sclipiciul poate fi în diferite mărimi, forme, texturi, chiar și culori. Toată lumea caută modalități de a-și colora unghiile interesant, fără munca obositoare din spate. Aceste oje cu diferite modele în ele sunt modalitatea perfectă. Sunt perfecte pentru orice tip de unghie.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()