Machiajul pentru cearcăne: trucurile noastre

machiajul pentru cearcane totul despre mame

Cum să te machiezi dacă ai cearcăne

Mamele știu foarte bine ce înseamnă nopți nedormite, cearcăne și ochi umflați.

Am pregătit o listă cu trucuri de make-up, care vor da impresia unui ten odihnit și radiant, în câțiva pași simpli, pe care îi poți încerca și tu acasă, în fața oglinzii.

Iată care sunt acestea:

Demachiant pentru pielea obosită

În locul demachiantului obișnuit pe care îl folosești, poți încerca un exfoliant facil, care este făcut special pentru pielea obosită. Acesta va ajuta pielea să arate mai bine odihnită și să nu mai iasă cearcănele în evidență. Poți aplica, după aceea, și o cremă de ochi care conține peptine și ingrediente care oferă luminozitate, pentru a hidrata zona ochilor.

Anticearcăn pentru cearcăne

Anticearcănul este produsul perfect care te poate ajuta să scapi de cercurile întunecate de sub ochi. Uită-te în oglindă, lasă bărbia în jos și folosește degetul mic pentru a puncta anticearcănul sub ochi. Temperatura caldă a degetului va ajuta corectorul să intre în piele. Poți folosi, de asemenea, anticearcăn pentru a acoperi orice linii roșii de pe pleoape. Trebuie doar să aplici puțin anticearcăn pe acestea, pentru a da un aspect odihnit acestora. Anticearcănul acționează și ca un primer, când este aplicat pe pleoape, ajutând fardul de pleoape să reziste mai mult.

Este recomandat să folosești un anticearcăn pe bază de apă, nu pe bază de ulei, pentru că cel din urmă se separă pe parcursul zilei. O greșeală frecvent întâlnită este alegerea unui anticearcăn o nuanță prea deschisă. Un anticearcăn care se comportă ca un evidențiator poate chiar scoate în evidență ochii umflați și cearcănele. Ar trebui să alegi un anticearcăn care este aceeași culoare ca tonul pielii tale.

Fard de pleoape pentru cearcăne

Folosește o nuanță deschisă sau neutră de fard de pleoape pentru a uniformiza culoarea de pleoape, în acest fel dând un aspect fresh ochilor. Foarte puțin fard de pleoape auriu este în special recomandat femeilor care vor să acopere ochii foarte obosiți. Nuanțele de verde, inclusiv măsliniu, ar trebui evitate când alegi fardul de pleoape, deoarece verdele scoate în evidență roșeața.

Creion de ochi pentru cearcăne

Pentru a da un aspect luminos și odihnit ochilor, folosește un creion de ochi alb sau culoarea perlelor, pe linia de plutire a ochilor, pentru a elimina roșeața. Nuanța catifelată sidefie dă ochilor un aspect natural, iar textura cremoasă a creionului de ochi este perfectă pentru a rămâne o perioadă îndelungată la baza pleoapelor.

Rimel și ondulator de gene

Pentru a face ochii să pară mai mari și mai luminoși, folosește un ondulator de gene pentru a le reda viața. Folosește și un rimel volum sau de definire, pentru a stabiliza aspectul curbat al genelor.

Poți aplica și aloe vera pe cearcăne, atunci când ești acasă. Un alt tratament natural al cercurilor negre de sub ochi este aplicarea unor felii de castraveți pe ochii închiși, care se lasă să acționeze pentru cinci minute.

Mai multe despre machiajul ochilor poți citi aici: Machiajul ochilor căprui

Dă-ne și un like pe Facebook, dacă nu ne-ai dat deja, pentru a fi la curent cu toate sfaturile noastre!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()