O poveste de familie cu final cremos şi hazos (P)

Apivita | Totul despre mame
Beneficiile naturii sunt captate de produsele Apivita
Beneficiile cosmeticelor Apivita | Totul despre mame
Beneficiile naturii sunt concentrate în produsele Apivita

Află mai multe despre linia de produse cosmetice greceşti gata să te farmece instant!

O excelentă şi eficientă cremă de faţă mi-a oferit, pe lângă toate calităţile sale, un episod amuzant şi o amintire frumoasă şi emoţionantă de familie.

Pe la începutul anilor 2000, cumnata mea mi-a adus la întoarcerea dintr-o vacanţă în Grecia un ulei de măsline presat la rece, o miere cu aromă de portocale şi o cremă de faţă. Dacă uleiul şi mierea nu erau chiar o noutate, de crema cu pricina nu mai auzisem până atunci. Ambalajul era de departe mult mai interesant decât cel al cremelor existente pe piaţa noastră, logo-ul era sofisticat, iar mirosul era deopotrivă fermecător. După câteva săptămâni de utilizare mi-am dat seama că acea cremă era excelentă şi eficientă şi am „tras” de ea cât am putut, încercând să-i prelungesc viaţa.

Pentru că am regretat teribil când s-a terminat, mi-am bombardat ulterior toţi prietenii care se pregăteau de concediu în Grecia cu rugămintea de a mă aproviziona şi pe mine cu minunata cremă cu ambalaj interesant şi nume uşor de reţinut. Iar ultimul şi preţiosul stoc a fost făcut personal, după vacanţa de anul trecut din frumoasa Grecie. Toate bune şi frumoase, dacă constituirea stocului nu ar fi prilejuit o întâmplare de-a dreptul amuzantă!

Amintiri unice de vacanţă

Ziua de vacanţă în care mi-am cumpărat bucuroasă câteva creme pentru mine şi pentru prietene s-a nimerit să fie şi ziua în care urma să mergem într-o mică plimbare pe mare. Eram gata să plătim biletele şi să ne urcăm entuziasmaţi pe vas, când mi-am dat seama că cel care urma să ne încaseze banii se uita cam chiorâş la plasa mea cu creme. Food? a întrebat el arătând cu mâna spre sacoşă. Noooo, m-am grăbit eu să spun, moisturiser! What??? a venit răspunsul lui. Ăăăăăăăă, cream, face cream! am adăugat triumfătoare, dar fix atunci fetiţa mea mai mare s-a prins despre ce vorbeam şi a completat: crema! Dialogul nu s-a oprit, ci domnul a continuat cu fermitate: Crema? No crema here, please, no food on boat! Food buy only here! şi ne-a indicat cu degetul mini-barul de pe vas. If you come, please, no food, no crema!

A urmat un moment de panică. Ce să fac? Să las cremele la cine? Sub nicio fomă nu le-aş fi abandonat! Atunci să nu mai mergem? Nici asta nu era o variantă, căci n-aş fi vrut să-i dezamăgesc pe copii. În dilema creată (nu ştiam că în limba greacă “crema” înseamnă…smântână!), m-am gândit să-i arăt domnului care ne suspecta de atentate culinare o cutie de cremă. Faţa i s-a luminat brusc, a pufnit în ras în timp ce ne invita cordial să urcăm pe vas şi a zis printre râsete: aaaaaaa, APIVITA!

APIVITA sau produsele care valorifică darurile naturii

Faptul ca am devenit fidelă acestei mărci de creme nu se datorează conjuncturii. Folosind-o şi bucurându-mă de proprietăţile ei, mi-am dat seama de ce e un produs de top. APIVITA, compania greceasca înfiinţată în 1979 la Atena, a pus pe roate o filosofie unică de a dezvolta fiecare produs în parte, prin combinarea a 3 elemente de bază, natural, eficient, holistic, iar planul său a dat roade. Ceea ce a ieşit din minţile unor farmacişti s-a potrivit perfect cu aşteptările clienţilor.

Propolisul, ingredientul minune al gamei APIVITA

Propolisul, un antiseptic natural miraculos, e un ingredient activ al întregii game Apivita, dar şi elementul său distinctiv. Cei care au conceput această linie cosmetică s-au inspirat din societatea albinelor şi au îmbogăţit compoziţia ei cu produse apicole cu o valoare biologică ridicată şi eficacitate demonstrată. Datorită proprietăţilor sale antiseptice şi antioxidante, propolisul garantează eficacitatea produselor, iar toate produsele apicole conţin combinaţii unice de ingrediente active naturale din flora grecească. Selecţia ingredientelor se realizează pe baza unor studii clinice, pentru a maximiza siguranţa şi eficacitatea asupra pielii şi a organismului. Pentru a creşte calitatea şi eficienţa produselor, APIVITA a înlocuit apa din compoziţie cu infuzii organice de ceai verde, rozmarin, hammamelis şi gălbenele.

Peste 5.500 de extracte din plante specific greceşti, în gama APIVITA

Produsele APIVITA, bogate în ingrediente naturale în proporţie de 85% până la 100%, combină peste 5.500 de extracte din plante specific greceşti cu produse apicole pure şi uleiuri esenţiale organice. APIVITA oferă o gamă largă de produse organice, certificate de către organizaţiile internaţionale. Produsele nu conţin parabeni, propilenglicol, silicon, coloranţi sau parfumuri artificiale, iar pentru ambalajele atât de elegante, dar prietenoase, se utilizează materiale reciclabile sau reciclate, precum hârtie şi PET-uri.
APIVITA, inspirată de abordarea holistică a lui Hipocrate, utilizează în produsele sale efectele uleiurilor esenţiale pure, certificate organic, care au acţiune benefică asupra corpului, minţii şi a sufletului. Acestea sunt absorbite rapid şi acţionează în mod eficient asupra pielii, în timp ce calmează simţurile, creând o stare de bine şi de revitalizare.

Primele riduri şi liniile de expresie, tratate cu produsele din gama “first line”

Cremele care m-au vrăjit pe mine fac parte din gama APIVITA “first line”. Acestea au in compoziţie ingrediente naturale în proporţie de până la 95% şi sunt special concepute pentru a preveni şi trata primele riduri şi liniile de expresie. Extractul de mirt şi extractul de fag reduc în mod activ numărul şi profunzimea ridurilor şi amplifică producţia de colagen şi elastină.

Uleiurile de măsline şi sâmburi de struguri, extractul de larice şi uleiul de floarea soarelui hidratează în profunzime şi oferă strălucire pielii. Datorită extractului de fumaria, polifenolilor din uleiul de măsline şi infuziei de ceai verde, produsele oferă protecţie împotriva factorilor nocivi din mediu. Totodată, uleiul esenţial de iasomie tonifiaza pielea şi conferă o stare de bine.

Toate aceste detalii fac din APIVITA un nume de top pe lista produselor mele cosmetice preferate. Sunt sigură că poate ajunge foarte sus şi în preferinţele tale!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()