Participă la concursul de Crăciun şi fă-le un cadou celor dragi! (P)

craciun-totul-despre-mame

Dăruind de Crăciun, le facem bucurii oamenilor dragi de lângă noi!

Eau Thermale Avène: dacă ar fi să vă recomand un produs pe care să îl aveţi în permanenţă cu voi şi care să fie util întregii familii, atunci, fără să stau pe gânduri, v-aş spune într-o clipită că vă recomand Eau Thermale Avène, apa termală care face minuni pentru toţi cei ai casei şi care poate fi acum cadoul perfect de Crăciun nu numai pentru famlie, ci şi pentru prieteni!

Puţine au fost dăţile în care am uitat să pun în geantă flaconul de apă termală. Am căpătat acest obicei de nişte ani buni, când prima mea fetiţă era mică-micuţă şi am „furat” informaţii preţioase despre utilitatea acestei ape-minune de la o altă mamă cu un copilaş mai mare decât al meu. De-atunci am rămas fidelă nu numai produsului în sine, cât şi brandului Avène. Iar asta s-a întâmplat şi pentru că sunt un picuţ cam încăpăţânată de felul meu, dar mai ales pentru că sunt de părere că, atunci când dai de ceva atât de bun, e musai nu doar să ţii cu dinţii de el, ci şi să împărtăşeşti cu generozitate vestea găsirii lui şi altor oameni din jur. Tocmai de aceea voi da şi eu mai departe „din casă” şi vă voi spune că puteţi să faceţi voi acelaşi lucru şi să oferiţi unui om drag o astfel de apă termală, prin campania Dăruieşte mai departe!

craciun-totul-despre-mame

De ce apa termală?

Dacă vă întrebaţi ce e aşa de minunat la apa termală, aflaţi că această apă are proprietăţi naturale calmante, antiiritante şi antiinflamatorii şi este recomandată pentru pielea sensibilă, hipersensibilă, alergică sau iritată, dar şi pentru toate celelalte tipuri de piele care nu au astfel de probleme. În plus, este un excelent produs cosmetic care ar trebui să se regăsească şi în trusa de machiaj a fiecăreia dintre noi. Ea fixează machiajul, tratează roşeaţa tenului şi oferă un efect calmant, revigorant, oferind şi o răcorire de lungă durată asupra pielii.

Mamele trebuie să mai ştie că face minuni pentru iritaţiile de scutec, pentru arsurile minore, dermatita atopică a copilaşului, dar că o pot recomanda cu încredere şi taţilor, deoarece ajută la calmarea iritaţiilor de după bărbierit.

De Crăciun dăruim bucurie

Şi ca din ce în ce mai multe persoane să se bucure de proprietăţile acestei ape termale, în această perioadă şi până la Crăciun, Eau Thermale Avène desfăşoară concursul Dăruieşte mai departe în cadrul căruia vor fi oferite 50 de cadouri cu apă termală mare, de 300 de mililitri, celor care sunt în căutarea unui cadou de pus sub bradul de Crăciun! Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi pe pagină de Facebook a Eau Thermale Avène, să postaţi la poza de concurs un comentariu în care să etichetaţi persoana căreia vreţi să-i faceţi un cadou de Crăciun, iar apoi să publicaţi pe peretele vostru imaginea de mai jos, însoţită de hashtagul #daruiesteAvene.

Numele celor 50 de câştigătoare ale săptămânii, alese cu ajutorul random.org, vor fi anunţate marţi, 22 decembrie, şi vor primi acest cadou pe care să îl dăruiască celor dragi. După această dată va mai urmă o săptămână de concurs care va va oferi o nouă şansă de a le aduce o bucurie prietenilor voştri, aşa că vă aşteptăm şi atunci la concurs!

Participă aici la concurs!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()