Trucuri de stil pentru mame mignone

stil mame mignone

Mamele mignone trebuie să adere la un set de reguli atunci când vine vorba de vestimentația potrivită siluetei și înălțimii lor. Spre deosebire de femeile înalte, care pot purta blugi fără să-i plieze sau au pantaloni care nu șterg podeaua, mignonele întâlnesc un impediment serios pentru stilul lor – înălțimea.

Dacă ești mai mică de înălțime, probabil că unul dintre prietenii tăi cei mai buni este croitorul, nu? Încercarea de a găsi haine în care să nu te scufunzi poate fi cam dificilă uneori. Însă stiliștii și experții în modă ne dezvăluie câteva secrete de stil pentru mignone.

Fuste scurte pentru mame mignone

Femeile mignone ar trebui să aleagă fuste și rochii mai scurte, recomandat fiind să le evite pe cele până la genunchi sau până la jumătatea pulpei. Fustele mini dezvăluie o porțiune mai mare de piele, reușind să creeze iluzia unor picioare mai lungi. De asemenea, acestea pot fi asortate cu o pereche de platforme înalte. Cu toate că pantofii cu baretă pe gleznă nu sunt ideali pentru femeile mai mici de înălțime, în cazul fustelor scurte sunt acceptați.

Nu desconsidera fustele lungi

Ai auzit destul de des că fustele maxi sau rochiile lungi nu sunt potrivite femeilor mici de statură. De fapt, o fustă maxi bine croită poate da aspectul unei siluete mai înalte. Alege întotdeauna varianta care se pliază perfect pe lungimea corpului, reușind să creeze o linie verticală lungă (deci evită pliurile groase sau multitudinea straturilor). Asigură-te că în partea de sus porți un tricou sau o bluză introdusă în fustă și eventual o jachetă scurtă de piele. Poți asorta acest look cu o pereche de tocuri și ai grijă ca fusta să fie de o lungime care să nu te împiedice atunci când mergi.

Alege pantaloni și fuste cu talie înaltă

Talia înaltă nu are o reputație foarte bună, din cauza unor greșeli de modă făcute de vedete precum Jessica Simpson, dar în momentul când este purtată corect, aceasta poate păcăli vizual, făcându-i pe cei din jur să creadă că ești mai înaltă, prin alungirea siluetei. Fie că alegi fuste, pantaloni scurți sau blugi skinny, asigură-te că scoți talia înaltă în evidență prin introducerea unei bluze în pantaloni / fustă sau optând pentru un top ușor decupat.

Accesorizează outfit-ul cu ajutorul curelelor subțiri

Atunci când vine vorba de curele, femeile mignone ar trebui să opteze întotdeauna pentru o versiune îngustă a acestora, deoarece va reuși să definească talia în cel mai natural și măgulitor mod posibil. O curea groasă s-ar putea să facă o separare inestetică și să te facă să pari mai scundă.

Alege pantofii cu o căpută decupată

Acesta este un truc care s-ar putea să-ți schimbe stilul de cumpărare al pantofilor. Modelele care au căputa decupată vor alungi instantaneu piciorul și-l vor face să arate mai subțire, atunci când porți fuste, pantaloni scurți sau rochii. Căputa este porțiunea de pantof care traversează piciorul în partea din față. Dacă vei reuși să găsești și o culoare a pantofilor care se potrivește cu nuanța pielii tale, vei reuși să creezi iluzia unor picioare și mai lungi.

Dacă ți s-a părut util acest articol despre trucuri de stil pentru mame mignone, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()