Trucuri inedite pentru îngrijirea părului uscat

Părul uscat este o problemă destul de frecventă, care apare când producţia de sebum este insuficientă. Cu ajutorul remediilor din natură, părul îşi va recăpăta strălucirea. Iată ce trebuie să faci!

Masaj cu ulei de măsline

Uleiul de măsline este ideal pentru ca părul tău să recapete un aspect sănătos. Pui două linguri de ulei de măsline în palmă, apoi să masezi pielea capului. Ai grijă, în prealabil, să încălzeşti un pic uleiul. După ce ai masat pielea, pune ulei pe toată lungimea părului.

Strângi părul cu un prosop şi laşi să acţioneza jumătate de oră, apoi te speli pe cap. Poţi şampona chiar de două ori, astfel încât să fii sigură că ai îndepărtat tot uleiul.

Uleiul de cocos

Un alt remediu eficient care te va ajuta să scapi de această problemă este uleiul de cocos. Acesta se aplică seara, pe părul proaspăt spălat. Îţi înveleşti podoapa capilară cu un prosop şi laşi să acţioneze pe tot parcursul nopţii.

Uleiul de cocos are acţiune benefică asupra firului de păr deteriorat, datorită vitaminelor şi mineralelor pe care le conţine.

Mierea, pentru strălucire

Ai nevoie de două linguri de miere, pe care le amesteci cu alte două linguri de oţet de mere şi cu 250 de ml de apă. Amesteci bine ingredientele, apoi înmoi un pieptene des în amestecul obţinut şi treci prin păr, de câteva ori. Laşi să acţioneze circa zece minute, după care speli bine.

Citește continuarea pe: clicksanatate.ro

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()