10 mame cu stil la Critics’ Choice Awards şi ELLE’s Women in Television Celebration

Keira Knightley | Totul despre mame
Keira Knightley, in Delpozo

Două evenimente importante au adunat peste Ocean cele mai frumoase ţinute

Evenimentele mondene şi ceremoniile de premiere nu iau deloc o pauză peste Ocean, Critics’ Choice Movie Awards şi ELLE’s Women în Television Celebration fiind două dintre cele mai importante acţiuni de acest fel desfășurate săptămâna trecută. La aceste evenimente au participat o serie de mame celebre, ce au ales fie rochii lungi, cu trenă chiar, fie rochii scurte sau chiar şi un costum cu pantalon, pe care le-au accesorizat adecvat momentului.

Iată 10 mame cu stil care ne-au surprins vestimentar în mod plăcut prin alegerile lor!

Keira Knightley | Totul despre mame
Keira Knightley, în Delpozo

1. După eşecul de la Globurile de Aur, Keira Knightley şi-a luat revanşa la Critics’ Choice Awards derulate în Los Angeles, cu ajutorul unei rochii Delpozo gri, cu trenă şi aplicaţii aurii în zona bustului şi a mâinilor. Nişte bijuterii Aurelie Biderman şi o coafură simplă au completat look-ul vedetei.

Marion  Cotillard | Totul despre mame
Marion Cotillard, în Dior

2. La Critics’ Choice Awards, Marion Cotillard a ales o rochie Dior Couture extrem de voluminoasă, de culoare albă, realizată dintr-o tafta brodată. O pereche de pantofi argintii şi nişte bijuterii Chopard au întregit ţinuta actriţei.

Jenna Elfman | Totul despre mame
Jenna Elfman, în Tadashi Shoji

3. Mereu joviala actriţa Jenna Elfman a îmbrăcat la ELLE’s Annual Women în Television Celebration o rochie Tadashi Shoji de culoare vernil, căreia i-a asortat nişte pantofi negri şi un plic tot negru, cu aplicaţii strălucitoare.

Vera Farmiga | Totul despre mame
Vera Farmiga, în J. Mendel

4. Prezentă şi ea la Critics’ Choice Awards, actriţa Vera Farmiga n-a defilat pe covorul roşu, ci s-a aflat doar pe scenă, îmbrăcată într-o rochie J. Mendel confecţionată din paiete.În ceea ce priveşte accesoriile, actriţa a optat pentru un plic negru şi nişte bijuterii simple.

Leslie Mann | Totul despre mame
Leslie Mann, în Reem Acra

5. O rochie argintie Reem Acra a fost alegerea actriţei Leslie Mann la Critics’ Choice Awards. Aceasta şi-a completat ținuta cu ajutorul unei perechi de sandale Burak Uyan, a unui plic Jimmy Choo şi a unor bijuterii Irene Neuwirth.

Rosamund Pike | Totul despre mame
Rosamund Pike, în Valentino

6. Aidoma compatrioatei sale, Keira Knightley, actriţa Rosamund Pike, pusă pe lista celor mai prost îmbrăcate vedete de la Globurile de Aur, a făcut o alegere mai sigură la Choice Awards. Pentru acest eveniment, Rosamund a îmbrăcat tot o rochie albă, de data asta din dantelă, semnată de cei doi designeri ai brandului Valentino. Nişte sandale Jimmy Choo şi nişte bijuterii Fred Leightonau întregit look-ul vedetei.

Angelina Jolie | Totul despre mame
Angelina Jolie, în Atelier Versace

7. Angelina Jolie a renunţat la negru pentru o seară şi a ales să îmbrace la Critics’ Choice Awards o rochie Atelier Versace din mătase argintie, cu croială retro şi mânecă scurtă. La capitolul detalii, actriţa a ales o pereche de cercei cu diamante şi o coafură lejeră, cu bucle naturale.

Busy Philipps | Totul despre mame
Busy Philipps, în Dries van Noten

8. Busy Philipps a fost o pată de culoare la ELLE’s Annual Women în Television Celebration datorită topului şi pantalonilor tip culotte Dries van Noten. O pereche de pantofi fuchsia, un plic mic şi nişte bijuterii Irene Neuwirth au întregit ținuta vedetei.

Angie Harmon | Totul despre mame
Angie Harmon, într-o ținută pastelată

9. La acelaşi eveniment ELLE din California, actriţa Angie Harmon a potrivit o pereche de pantofi Christian Louboutin şi un plic minimalist la o fustă din tafta cu flori delicate şi o bluza albă cu inserţii fine din dantelă.

Jenna Dewan-Tatum | Totul despre mame
Jenna Dewan Tatum, în Reem Acra

10. Si tot la La ELLE’s Annual Women în Television Celebration din West Hollywood, Jenna Dewan Tatum a purtat o rochie scurtă aurie Reem Acra, căreia i-a asortat o pereche de sandale Kurt Geiger London, nişte bijuterii Jamie Wolf şi un plic Jimmy Choo.
Foto: hawtcelebs.com, zimbio.com.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()