15 mame celebre care alăptează în public

Așa cum știu prea bine mamele care-și alăptează pruncii la sân, acest moment poate fi fascinant, dulce, amuzant și te face să te simți puternică. Uneori le simți pe toate la un loc într-o singură zi. De aceea iubim mamele celebre care alăptează în public și care sunt deschise și sincere în legătură cu experiențele lor în această privință.

Îți recomandăm Ghidul pentru alăptare al dr. Jack Newman, cartea care vine cu răspunsuri la toate întrebările legate de alăptare. Detalii AICI.

Ghidul pentru alăptare – Jack Newman

ÎnapoiPagina 1 din 15

1. TESS HOLLIDAY

Nu numai că posturile lor și interviurile acordate pe această temă ajută enorm în normalizarea actului de alăptare, dar le ajută pe alte femei să nu se simtă singure în această „luptă”.

Modelul Tess Holliday a participat la un marș organizat de femei. Poza în care ea își alăptează bebelușului a stârnit o mulțime de comentarii, la care tânăra femeie nu a ezitat să răspundă: „Răspunsul meu se adresează celor care spun că ar trebui să mă acopăr. V-a deranjat faptul că-mi hrăneam copilul care 1. era înfometat și 2. era agitat și aceasta era singura modalitate de a-l liniști? Îmi voi hrăni copilul oriunde vreau! În plus, legile din California mă protejează din punctul acesta de vedere. La final, păstrați-vă comentariile pentru voi! Când copilului îi e foame, trebuie să mănânce!”

ÎnapoiPagina 1 din 15
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()