9 tați vedetă surprinși în timp ce au grijă de copii: ”Garda scutecelor, nebunesc, uimitor, incredibil”

Câțiva tați vedetă dovedesc că pot sta alături de copiii lor la joacă, la masa sau să le schimbe scutecele, indiferent de cât de aglomerat le este programul.

Mai jos, aveți o selecție de tați celebri surprinși în momente speciale alături de copiii lor.

Justin Timberlake și fiul lui, Silas

 

Justin și soția lui, Jessica Biel, au devenit părinții unui băiețel, Silas, în urmă cu doi ani. Parentingul se pare ca îi priește lui Justin: “A fi tată este cel mai nebunesc, uimitor, minunat și incredibil lucru care mi s-a întâmplat vreodată”, a declarat cântărețul.

Vin Diesel și fiica lui, Pauline

Vin este tatăl a trei copii: un băiat, Vincent, și două fiice – Hania și Pauline. Actorul, cunoscut pentru filmele de acțiune în care joacă, spune că a fi tată este fără îndoială cel mai provocator și nebunesc rol pe care l-a avut vreodată.

Robbie Williams și fiica lui, Teddy

Robbie și soția lui, Ayda Field, sunt părinții a doi copii, o fetiță de 4 ani și un băiețel de 2 ani. Cântărețul se dovedește a fi un tată foarte descurcăreț: “Fac parte din garda scutecelor și îmi place: eu sunt șeful la schimbat scutece. Chiar dacă pare ciudat, pentru mine înseamnă o legătură unică”.

Ashton Kutcher și fiica lui, Wyatt

Ashton a devenit tatăl undei fetițe, Wyatt, în urmă cu doi ani, iar soția lui, Mila Kunis, l-a surprins cu încă un nou-venit în familie, un băiețel pe care l-au numit Dimitri. Parentingul are un impact excelent asupra actorului. “Este fără îndoială cel mai grozav lucru care mi s-a întâmplat… Mă face să își doresc să fiu mai bun.”

Dwayne Johnson și fiica lui, Jasmine

Sursa: Instagram

Dwayne era deja tatăl unei adolescete, când prietena lui, Lauren Hashian, i-a dăruit încă o fetiță în urmă cu un an. Eroul filmelor de acțiune spune că „job-ul de tată este cel mai grozav pe care l-a avut și pe care îl va avea vreodată”.

Chris Hemsworth și gemenii lui, Tristan și Sasha

Sursa: Instagram

Chris și soția lui Elsa Pataky sunt părinții a trei copii, iar actorul admite că se distrează foarte mult jucând acest rol. “A fi tată este o provocare cu siguranță însă este cea mai bună pe care aș fi putut să o cer. A fi acasă, a fi cu familia, asta este tot ce contează”.

Matt Damon și fiica lui, Gia

Sursa: W Dish

Matt și soția lui, Luciana Barroso, au patru fiice împreună. Actorul spune că nu ar putea simți mai multă iubire decât în momentele în care este înconjurat de fiicele lui. „Singurul mod în care pot descrie sentimentele mele de tată este ceva asemănător cu  finalul de la How the Grinch Stole Christmas, inima îi crește de cinci ori”.

Ryan Reynolds și fiica lui, James

Sursa: Estrelando

Recent, actorul canadian a devenit tată pentru a două oară alături de soția lui Blake Lively. “Fiica mea cea mare mă joacă pe degete. Când spune DADA sunt gata să trec printr-un zid de ciment să ajung la ea. Este o nebunie, dar îmi place”.

Tom Hardy si fiul lui, Louis

Sursa: GeekTyrant

Actorul a jucat multe roluri în viața lui, însă cel de tată este de departe cel mai important dintre toate. “Nu mai este vorba doar despre tine. Sunt tatăl cuiva, iar asta este o mare răsplată pentru mine”.

Credit foto: Instagram, Babyrazzi, Twitter, Facebook

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()