Beyonce așteaptă gemeni! Fericita veste a fost dată printr-o imagine de poveste

Beyonce
Beyonce, la o lună de la naşterea micuţei Blue Ivy

Conform cafemom.com, Beyonce și soțul ei, rapperul Jay Z, așteaptă gemeni! Cei doi mai au o fetiță de 5 cinci – Blue Ivy.

Vedeta a postat pe Instagram: „Am vrea să vă împărtășim bucuria noastră: am fost binecuvântați de două ori! Suntem incredibil de recunoscători pentru faptul că familia noastră se va mări cu doi membri și vă mulțumim tuturor pentru urările de bine. Familia Carter”.

În cazul în care ar mai existat speculații legate de faptul că ar fi vorba despre gemeni, Tina Knowles, mama vedetei a confirmat, la rândul ei, pe Instagram: „Nu mai pot ține secretul! Sunt atât de feeeericită! Dumnezeu este atât de bun! Ne-a binecuvântat cu gemeni!”.

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Cântăreață și actriță, Beyonce Knowles (35 de ani) a cunoscut succesul alături de trupa Destinyʼs Child – ale cărei discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de exemplare pe plan mondial. Ea  a continuat pe cont propriu, lansând cinci albe de studio vândute în peste 100 de milioane de exemplare. Posesoare a nu mai puțin de 20 Premii Grammy, Beyonce se află și anul acesta în topul nominalizărilor, printre cele mai importante categorii fiind albumul anului, piesa anului și cea mai bună interpretare pop.

Janet Jackson a devenit mamă la 50 de ani! Noutăți despre bebeluș

Din aprilie 2008, cântăreața este căsătorită cu rapper Jay Z, iar în 2012 s-a născut primul loc copil, Blue Ivy. Cei doi muzicieni au trecut prim momente dificile anul trecut, când artista și-a acuzat soțul că ar fi înșelat-o. Cu toate acestea, ea apornit în turneul mondial „Formation” și în timpul primului concert i-a declarat soțului ei: „Te iubesc atât de mult!”

Trucuri de parenting de la 10 vedete. Will Smith: „Nu suntem adepții pedepselor. Preferăm responsabilizarea copiilor”

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()