Cei mai celebri părinți adoptivi

Meg Ryan și Daisy

Mame singure, dar fericite

Lipsa unui partener de viaţă pe care să se poată baza nu le-a împiedicat pe o serie de actriţe de renume de la Holywood să devină mame. Simpatica Meg Ryan a înfiat în 2006 o fetiţă din China, pe nume Daisy, Sandra Bullock este şi ea mama unui băieţel înfiat, Louis Bardo, născut în New Orleans şi adoptat când avea doar trei luni, Charlize Theron se mândreşte că este mama lui Jackson, adoptat în 2012, iar fosta Charlotte din serialul Totul despre sex, adică actriţa Kristin Davis, a înfiat-o în 2011 pe Gemma Rose, o fetiţă născută în America. În pofida unei căsnicii ratate şi a altor câteva relaţii ulterioare sortite eşecului, Sharon Stone şi-a găsit împlinirea în cei trei copii adoptaţi, Roan Joseph, Laird Vonne şi Quinn Kelly. La fel de fericită alături de copiii săi înfiaţi este şi cântăreața Sheryl Crow, mamă a doi băieţi, Wyatt Steven, înfiat în 2007 când avea numai 2 săptămâni, şi Levi James, născut în 2010. Tot mamă singură este acum şi Madonna, care, pe lângă cei doi copii naturali, Lourdes şi Rocco, se mândreşte şi cu David, adoptat în 2006 în Malawi, spre finalul căsniciei sale cu regizorul Guy Ritchie, şi Mercy James, înfiată în 2009 tot din Malawi.

 

Husbands and Wives 

Cu toate astea, cea mai faimoasă şi bizară poveste de adopţie de la Hollywood îl are în prim plan pe un la fel de faimos şi bizar regizor: Woody Allen. În urmă cu peste 30 de ani, pe vremea când forma un cuplu cu actriţa Mia Farrow, Allen a adoptat împreună cu aceasta doi copii, Dylan Farrow şi Moshe Farrow.

Allen şi Farrow nu s-au căsătorit niciodată şi, pe lângă cei doi copii adoptaţi, au mai avut şi un copil biologic, Satchel Farrow, care a întregit marea familie la care se mai adăugau alţi trei copii biologici ai Miei şi încă trei de origine coreeană şi vietnameză, pe care îi adoptase Mia în anii ’70, în timpul căsniciei sale cu compozitorul André Previn. Deşi toate aceste înşiruiri de personaje vi se par complicate, nimic nu se compară cu ceea ce a urmat în cuplul Farrow – Allen, şi anume relaţia amoroasă dintre celebrul regizor şi Soon-Yi, unul dintre copiii adoptaţi ai Miei, care avea 20 de ani în momentul în care a început idila dintre ea şi cineastul american, pe atunci în vârstă de 56 de ani.

Woody Allen și familia pe care și-a întemeiat-o alături de Soon-Yi, fiica adoptivă a Miei Farrow

Cei doi s-au şi căsătorit în 1997 şi, bineînţeles, au înfiat la rândul lor doi copii, fetiţele Bechet Dumaine, născută în China, şi Manzie Tio, de origine americană.

 

Adopţii româneşti

Elena Cârstea, mama Sandei şi a Adrianei, Luminiţa Anghel, mama lui David şi a Măriucăi, Teo Tradafir, mama Maiei, Oana Sârbu, mama lui Alex Stelian, precum şi fotbaliştii Iosif Rotariu, care a adoptat-o pe Kassandra, Florin Prunea, tatăl Iuliei, Marius Lăcătuş, tatăl Alexandrei, şi Ionel Ganea, tatăl Ioanei, sunt cele mai celebre nume de vedete locale care şi-au deschis inimile şi casele pentru copiii lor înfiaţi. Poveştile lor sunt cu atât mai frumoase cu cât fericirea domneşte la propriu în familiile lor şi toată lumea este împlinită. Nici nu are cum să nu fie aşa, când un copil e o sursă nebănuită de dragoste şi regăsire de sine.

1
2
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()