Prima fotografie cu copilul lui Chrissy Teigen și al lui John Legend

Chrissy Teigen și John Legend

Chrissy Teigen și John Legend au postat prima fotografie cu fetița lor

Are o săptămână de viață, dar Luna Simone Stephens este deja populară pe platformele de social media. Chrissy Teigen și John Legend au primit-o în familie pe fiica lor săptămâna trecută, iar săptămâna aceasta, proaspăta mămică a dezvăluit întregii lumi prima fotografie cu Luna. Ca descriere la poza cu fiica sa, de pe Instagram, modelul în vârstă de 30 de ani a scris: “Hi my lulu!”, pentru cele șașe milioane de fani pe care îi are pe rețeaua de socializare. Vedeta aceste fotografii se uită în sus la mama sa, așa că fața ei nu poate fi văzută. Însă puținul care se vede este adorabil – inclusiv căpușorul ei plin de păr.

Prima-fotografie-cu-copilul-lui-Chrissy-Teigen-și-al-lui-John-Legend

O sursă apropiată cuplului a confirmat faptul că cel de-al doilea nume al fetiței, Simone, este un omagiu adus cântăreței și activistei pentru drepturile civile, Nina Simone, pe care John Legend a admirat-o.

Micuța Lulu este primul copil al cântărețului în vârstă de 37 de ani și a lui Chrissy, care s-au căsătorit în anul 2013. Cuplul a anunțat sarcina în octombrie, după ce Chrissy povestise despre problemele cu fertilitatea și că apelase la tratamentele de fertilizare în vitro. În februarie, părinții lui Lulu au participat la premiile Grammy din Los Angeles și au fost surprinși într-o ipostază fotografică în care John Legend ținea mâna pe burtica lui Chrissy. Cuplul a fost prezent și la Oscaruri, unde mămica a purtat o rochie care-i scotea burtica în evidență.

Copilul lui Teigen și Legend s-a născut pe 14 aprilie, având 3,03 kilograme la naștere.

Producătorul Mike Jackson a declarat în weekend că fiica celor doi are trăsăturile amândurora. De-abia așteptăm să vedem și următoarele fotografii!

Sursă foto: Instagram

Să ne delectăm și cu imaginea unui alt nou născut, aici: Ce părere are acest nou-născut despre prima fotografie a familiei

Și nu uita să ne dai un like pe Facebook, dacă nu ne-ai dat deja, pentru a fi la curent cu tot cu publicăm!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()