Top 10 mame cu stil

Ashlee Simpson
Ashlee Simpson, combinând tonurile de grena

Chiar dacă în topul acesta nu sunt zece mame cu stil, ci şase, maratonul lui Elizabeth Banks nu putea trece neremarcat!

Elizabeth Banks a avut o săptămână grea şi emoționantă, deoarece a bătut Europa în lung şi-n lat în ultimele zile, pentru a-şi promova cel mai nou film, The Hunger Games: Catching Fire. Pe traseul complex au fost incluse opriri la Oslo, Londra, Berlin, Roma şi Paris, iar ceremoniile de premiere ale peliculei au fost precedate de sesiuni foto, de la care actriţa nu a lipsit. Pe lângă bucuria de a vizita celebrele capitale, starul din blockbuster-ul The Hunger Games a avut plăcerea de a îmbrăca de fiecare dată câte o ţinută diferită, spre încântarea fanilor.
Dacă vă gândiţi, totuşi, că Elizabeth a rămas fără o sumă frumuşică în cont după sesiunea de shopping în urma căreia şi-a achiziţionat toate aceste rochii spectaculoase, aflaţi că acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece sesiunea de cumpărături nici măcar n-a avut loc. Asta deoarece toate piesele purtate de vedetă, mama lui Felix şi a lui Magnus, au fost împrumutate direct de la autorii lor.
Pentru cele care nu ştiu, unul dintre avantajele posturii de a fi celebru este acela că designerii sunt suficient de generoşi cu tine şi de business-oriented cu ei înşişi, astfel încât, pentru anumite evenimente, îţi permit să împrumuţi articole de la ei, beneficiile expunerii fiind evidente pentru ambele părţi. Articolele sunt selectate de stilistul vedetei, potrivit evenimentului la care urmează să fie folosite, şi propuse ulterior clientelor, care au ultimul cuvânt de spus în alegerea finală. Tandemul stilist-client (chiar trio, aici, pentru că stiliştii au fost doi, Wendi şi Nicole Ferreira) a funcţionat perfect în cazul lui Elizabeth Banks, care a reuşit, astfel, să se situeze în primele locuri ale topurilor de specialitate din întreaga lume şi să-şi farmece, încă o dată, armata de fani.

Top 10 mame cu stil Totul despre mame
Elizabeth Banks, în Elie Saab

1. O spectaculoasă rochie Elie Saab Couture a fost alegerea lui Elizabeth Banks pentru premiera The Hunger Games: Catching Fire din Berlin. În completarea look-ului plin de luminozitate au fost o pereche de sandale Brian Atwood, un plic Kara Ross şi bijuterii Demarco şi Carla Amorim.

Top 10 mame cu stil Totul despre mame
Kasia Smutniak, în Valentino

2. Actriţa poloneză Kasia Smutniak, mama unei fetiţe în vârstă de 9 ani, a optat pentru o delicată rochie Valentino, cu prilejul unui eveniment dedicat cinematografiei italiene derulat în California. Rochia cu broderie florală a fost accesorizată cu o brăţară argintie şi o coafură discretă.

Top 10 mame cu stil Totul despre mame
Elizabeth Banks, în Jason Wu

3. Monopolizând întreaga atenţie a fotografilor, Elizabeth Banks a îmbrăcat cu ocazia premierei din Londra a aceleiaşi pelicule The Hunger Games: Catching Fire o rochie Jason Wu custom-made, din tafta de mătase, într-o culoare extrem de puternică, un galben spre lime. Accesoriile au constat într-un plic Nancy Gonzalez, pantofi Brian Atwood şi bijuterii Gaydamak şi Jacob & Co.

Top 10 mame cu stil Totul despre mame
Angelina Jolie, în Atelier Versace

4. Cu ocazia unui important eveniment din Los Angeles, actriţa Angelina Jolie a purtat negru, culoarea sa preferată, dar a impresionat prin detaliile strălucitoare ale rochiei Atelier Versace. Singurul accesoriu a fost perechea de cercei cu diamante transparente şi machiajul accentuat al ochilor.

Top 10 mame cu stil Totul despre mame
Elizabeth Banks, în Alexander McQueen

5. O extravagantă rochie Alexander McQueen a fost alegerea lui Elizabeth Banks pentru premiera din Paris a peliculei The Hunger Games: Catching Fire. Împodobită, la propriu, cu aplicaţii colorate şi pene, rochia neagră a fost accesorizată cu un plic McQueen, decorat cu aceleaşi aplicaţii, şi bijuterii Baccarat.

Top 10 mame cu stil Totul despre mame
Julianne Moore, în Tom Ford

6. Una dintre cele mai simpatice roşcate de la Hollywood, actriţa Julianne Moore, a îmbrăcat o ţinută roşu cu negru la evenimentul care a anunţat finaliştii CFDA and Vogue 2013 Fashion Fund din New York. Rochia Tom Ford din paiete roşii şi negre a fost însoţită pe covorul roşu de o pereche de sandale negre cu ţinte aurii.

Elizabeth.Banks
Elizabeth Banks, din nou în Elie Saab

7. Elie Saab a fost din nou preferat de Elizabeth Banks, de data aceasta pentru premiera din Oslo, unde actriţa a îmbrăcat o rochie verde smarald, culoarea anului 2013, cu aplicaţii strălucitoare şi decolteu amplu. O pereche de sandale verzi Jimmy Choo, bijuterii la fel de verzi Irene Neuwirth, Marina B şi Jacob & Co., dar şi un clutch Charlotte Olympia în aceeaşi culoare au completat ţinuta vedetei.

Top 10 mame cu stil Totul despre mame
Uma Thurman, în Atelier Versace

8. La cei 43 de ani ai săi, Uma Thurman este la fel de frumoasă ca oricând, iar acest lucru a fost demonstrat la Milano, cu prilejul lansării noului calendar Campari 2014, în care protagonista este nimeni alta decât Uma. Pentru că roşu este nu numai culoarea brandului, ci şi a rochiilor din calendar, Uma a ales pentru eveniment o rochie roşie Atelier Versace, căreia i-a asortat o pereche de sandale nude Ferragmo.

Top 10 mame cu stil Totul despre mame
Elizabeth Banks, tot într-o rochie McQueen

9. Dacă pentru premiere Elizabeth Banks a optat în mod special pentru rochii lungi, rochiile scurte au fost preferatele sale pentru sesiunile foto dinaintea acestora. O rochie Alexander McQueen din material ţesut şi o pereche de pantofi Christian Louboutin au fost alese de actriţă pentru şedinţa foto din Londra.

Top 10 mame cu stil Totul despre mame
Ashlee Simpson, combinând tonurile de grena

10. Actriţa şi cântăreaţa Ashlee Simpson, sora Jessicăi Simpson, a combinat tonurile de grena într-o ţinută de efect, pe care a purtat-o cu ocazia unui eveniment monden din West Hollywood. Look-ul a constat într-o rochie scurtă din piele, o pereche de pumpşi din catifea şi un plic maro-roşcat Devi Kroell.

Foto: zimbio.com, samclaflinfans.com, celebritieswonders.com, gossipcenter.com


DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()