Top 10 mame cu stil

Kristin Cavallari
Kristin Cavallari, într-o ţinută all black

Mamele cu stil la sfârşit de an

Finalul de an nu este doar un prilej de întocmire a unor liste lungi pe care să se regăsească darurile pe care le aşteptăm sub brad sau a unor liste şi mai lungi de dorinţe pentru anul viitor, ci şi unul de petreceri festive şi momente de bilanţ. La această secţiune din urmă s-au înscris mai multe mame celebre, care s-au îmbrăcat festiv şi au apărut radioase pe covorul roşu (sau negru, după caz) rulat special pentru evenimentele organizate în diverse locuri: Los Angeles, Madrid, New York, Milano. De aceea, să nu ne mire discrepanţa dintre ţinutele mult prea (primă)văratice pentru o lună noiembrie aşa cum o ştim noi şi cele relativ în ton cu temperaturile specifice perioadei de sfârşit de toamnă. Două lucruri au fost valabile peste tot: surâsul discret şi elegant sau râsul de-a dreptul molipsitor, care ne-au arătat că, pentru o seară, vedetele au lăsat grijile mămiceşti deoparte şi s-au bucurat de câteva momente de relaxare. Eu zic să încercăm şi noi!

 

Top 10 mame cu stil / Totul despre mame
Arizona Muse, într-o rochie Louis Vuitton

1. Modelul Arizona Muse, mama lui Nikko, a participat la premiile Marie Claire Prix de la Moda din Madrid îmbrăcând o rochie roşie Louis Vuitton, decorată cu o fundă minusculă pe decolteu. Ca accesorii, modelul a ales un plic Louis Vuitton de culoare aurie şi o pereche de sandale din piele întoarsă.

Top 10 mame cu stil / Totul despre mame
Miranda Kerr, în David Koma

2. Unul din îngerii Victoria’s Secret, modelul Miranda Kerr, a mers pe o paletă cromatică pastelată cu prilejul unui eveniment californian,  alegand o rochie David Koma bleu cu alb, un plic alb Smythson, o pereche de pantofi albi Christian Louboutin şi bijuterii Shylee Rose. Combinaţia a fost cât se poate de potrivită pentru vremea călduroasă de care s-au putut bucura invitaţii la eveniment.

Top 10 mame cu stil / Totul despre mame
Bianca Balti, în Dolce & Gabbana

3. Modelul Bianca Balti, mama unei fetiţe în vârstă de 6 ani, a îmbrăcat o rochie Dolce & Gabbana cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a calendarului Pirelli din Milano. Alegerea modelului nu este deloc surprinzătoare, dat fiind faptul că este imaginea acestui brand pentru sezonul actual.

Top 10 mame cu stil / Totul despre mame
Malin Akerman, în Naeem Khan

4. Actriţa Malin Akerman, mama unui băieţel de numai 7 luni, a îmbrăcat cu prilejul evenimentului HFPA 2014 Golden Globe Awards, derulat în Los Angeles, o rochie Naeem Khan de culoare neagră, cu mâneci raglan, brodate cu alb. Ţinuta a fost completată de o pereche de sandale Jimmy Choo şi de un inel supradimensionat.

Top 10 mame cu stil / Totul despre mame
Sarah Jessica Parker, în Rochas şi Sonia Rykiel

5. Carismatica actriţă Sarah Jessica Parker a combinat tonurile de auriu şi bronz într-o ţinută de efect, pe care a purtat-o cu prilejul unui eveniment newyorkez. O rochie Rochas aurie, din material plisat, a fost asortată cu un sacou Sonia Rykiel de culoarea bronzului şi cu o pereche de pantofi Sophia Webster. Bijuteriile Fred Leighton au fost ultimul accent al ţinutei simpaticei actriţe, mamă a 3 copii.

Top 10 mame cu stil / Totul despre mame
Karolina Kurkova, în Salvatore Ferragamo

6. Cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a calendarului Pirelli din Milano, supermodelul Karolina Kurkova, mama lui Tobin Jack, în vârstă de 4 ani, a ales o ţinută Salvatore Ferragamo din cap până-n picioare. Aceasta a fost alcătuită dintr-un sacou, o fustă scurtă, o bluză tricotată şi o pereche de pantofi negri.

Top 10 mame cu stil / Totul despre mame
Melissa George, într-o rochie bicoloră

7. Actriţa australiană Melissa George, însărcinată cu primul copil, şi-a etalat cu mândrie burta la evenimentul 2013 CNN Heroes: An All Star Tribute din New York, într-o rochie bicoloră şi asimetrică, ce-i accentua frumos rotunjimile. Accesoriile au constat într-o pereche de sandale aurii, un plic din satin şi bijuterii în diferite nuanţe de auriu.

Top 10 mame cu stil / Totul despre mame
Amber Valletta, într-o rochie H&M

8. Modelul Amber Valletta, mama unui băiat în vârstă de 13 ani, a optat la evenimentul HFPA 2014 Golden Globe Awards din Los Angeles pentru o rochie aurie H&M, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale Jimmy Choo şi un plic negru.

Top 10 mame cu stil / Totul despre mame
Alicia Silverstone, în Nicole Miller

9. Simpatica actriţa Alicia Silverstone a reapărut pe covorul roşu cu prilejul  2013 American Music Awards din Los Angeles, alegând pentu eveniment o rochie scurtă neagră cu inserţii aurii, semnată de Nicole Miller. Ca accesorii, actriţa a optat pentru un plic şi nişte pantofi de culoare neagră, dar şi pentru o sumedenie de brăţări aurii, puse pe încheietura ambelor mâini.

Top 10 mame cu stil / Totul despre mame
Kristin Cavallari, într-o ţinută all black

10. Actriţa Kristin Cavallari, însărcinată cu cel de-al doilea copil, a fost zărită la plimbare pe străzile din Beverly Hills, într-o ţinută all black. Aceasta a fost compusă dintr-o pereche de pantaloni mulaţi din piele, un pulover pe gât, o pereche de pantofi cu botul ascuţit şi o geantă Chanel, cu barete aurii.

Foto: becauseimfabulous.com, celebritieswonders.com, zimbio.com, mirnahuhoja.com.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()