Toamnă colorată şi în dungi la top 10 mame cu stil

top-10-mame-cu-stil

Vedetele de la top 10 mame cu stil ştiu cum să abordeze vestimentar şi acest anotimp

Afară nu mai e cald, dar nu-i nici teribil de frig, aşa că trecerea asta de la temperaturi ridicate la temperaturi scăzute devine foarte permisivă din punct de vedere al îmbrăcăminţii. Acesta este şi gândul vedetelor prezente în clasamentul nostru, care ne surprind, din nou, cu atâtea şi atâtea ţinute diferite şi atrăgătoare. Ca fapt divers, trei dintre mamele celebre din topul de azi, cele de pe primele trei locuri, au decis să aleagă drept partener de cursă vestimentară dungile colorate, vii şi foarte motivaționale, cu ajutorul cărora mai ţin, pentru puţin timp, vremea rea departe de ele şi lasă loc doar optimismului pe toate planurile 🙂

Iată cele mai interesante, frumoase şi vesele ţinute din această săptămână de la top 10 mame cu stil!

top-10-mame-cu-stil

1. La seara de deschidere a noului sezon de balet de la Opera Naţională din Paris, actriţa Natalie Portman a ales să îmbrace o ţinută Christian Dior Couture, la care a accesorizat o pereche de pantofi roşii din satin şi nişte cercei lungi cu onix şi diamante.

top-10-mame-cu-stil

2. Actriţa Melanie Laurent a luat parte la inaugurarea noului sezon de balet de la Opera Naţională din Paris îmbrăcată într-o rochie Blumarine din lurex multicolor. Accesoriile au constat într-un plic negru, simplu, şi o pereche de cercei cu safire.

top-10-mame-cu-stil

3. Tot către designerul Marc Jacobs s-a îndreptat recent actriţa Rachel Weisz, de data asta pentru premiera filmului The Martian din cadrul Festivalului de Film de la New York. Aceasta a ales să poarte la eveniment o rochie lungă din voal şi paiete, la care a asortat un plic argintiu şi nişte sandale în aceeaşi nuanţă.

top-10-mame-cu-stil

4. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, a îmbrăcat cu prilejul unei cine de gală organizată la Washington în cinstea preşedintelui Chinei şi a soţiei sale o rochie neagră Vera Wang. Nişte cercei cu smaralde şi o coafură cu bucle mari au completat look-ul acesteia.

top-10-mame-cu-stil

5. Pentru defilarea pe covorul roşu la premiera din Londra a filmului Sicario, actriţa Emily Blunt a ales să se asorteze, într-un fel, cu strălucirea şi culoarea acestuia, îmbrăcând o rochie Prada roşie, cu paiete mari argintii şi spatele gol. Nişte bijuterii De Beers Diamond, o pereche de sandale roşii şi o coafură interesantă au completat look-ul vedetei.

top-10-mame-cu-stil

6. Prezentă la un eveniment destinat egalităţii de gen şi organizat în New York de Organizaţia Naţiunilor Unite, actriţa Jennifer Lopez a îmbrăcat o ţinută Christian Sirano alcătuită dintr-o cămaşă din voal de mătase şi o fustă voluminoasă, cu lungime trei sferturi. Un plic mic, o pereche de pantofi de culoarea somonului, din piele întoarsă, şi nişte cercei cu diamante au întregit imaginea vedetei.

top-10-mame-cu-stil

7. Demonstrând că timpul nu trece la fel de repede pentru toată lumea, modelul şi actriţa Laetitia Casta a participat la deschiderea sezonului de balet de la Opera din Paris îmbrăcată într-o ţinută de inspiraţie anii 60, dar futuristă, în acelaşi timp. Aceasta a fost compusă dintr-o rochie mini, din paiete şi aplicaţii strălucitoare, la care vedeta a asortat o pereche de cizme lungi din latex vişiniu, cu toc din perspex.

top-10-mame-cu-stil

8. La ceremonia de dezvelire a propriei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, actriţa Claire Danes a îmbrăcat o rochie Oscar de la Renta de culoare roşie, confecţionată dintr-un material dantelat. În ceea ce priveşte acesoriile, vedeta a ales o pereche de sandale crem cu barete subţiri şi nişte bijuterii aurii.

top-10-mame-cu-stil

9. O ţinută Peter Pilotto alcătuită dintr-o fustă albă şi o bluză din dantelă a fost alegerea Reginei Rania a Iordaniei pentru evenimentul newyorkez organizat de ONU. La aceasta, regina a asortat o pereche de pantofi argintii şi un plic în aceeaşi culoare, precum şi nişte cercei cu diamante.

top-10-mame-cu-stil

10. Designerul Victoria Beckham a fost fotografiat la plimbare prin oraş îmbrăcată într-un costum negru cu belumarin, de inspiraţie masculină, şi un top simplu alb, la care a asortat un plic simplu negru, nişte pantofi albi cu bleumarin, cu vârful ascuţit, şi o pereche de ochelari de soare.

Foto: hawtcelebs.com, usmagazine.com, zimbio.com.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()