Top 10 mame cu stil la Premiile Grammy

Beyonce
Beyonce, în Michael Costello

Tema serii: bling – bling şi minimalism

Coroniţele continuă să se acorde la Hollywood, de data aceasta ceremonia festivă fiind cea a Premiilor Grammy. Cum muzica este un domeniu artistic care presupune multă, foarte multă energie şi o permanentă creativitate, acest lucru s-a văzut şi în vestimentaţia vedetelor care au participat la gala derulată pe 26 ianuarie în Los Angeles. Experimentând, şocând sau stagnând în stilul vestimentar care le-a consacrat, mamele prezente la această ediţie a Premiilor Grammy au reuşit să condimenteze covorul roşu. Printre apariţiile serii s-au numărat ţinute minimaliste sau opulente, îndrăzneţe sau cuminţi, accesorizate discret sau extragvagant. Totodată, din peisaj n-au lipsit copiii vedetelor, unii dintre aceştia preferând să-şi însoţească părinţii nu numai pe covorul roşu, ci şi la show-ul principal.
Haideţi să vedem care au fost cele mai interesante look-uri ale mamelor celebre şi să ne lăsăm inspirate, la rândul nostru:

Anna Faris / Totul despre mame
Anna Faris, în Fitriani

1. Mereu surâzătoarea actriţă Anna Faris, mama unui băieţel în varstă de un an şi jumătate, Jack, a îmbrăcat pentru ceremonia din Los Angeles o rochie minimalistă de culoare bleumarin, semnată de brandul Fitriani. Ca accesorii, Anna a optat pentru o pereche de cercei voluminoşi Sutra şi o brăţară cu pietre.

Madonna / Totul despre mame
Madonna, în Ralph Lauren

2. Neobosita Madonna a fost unul dintre punctele de atracţie ale covorului roşu de la Premiile Grammy, datorită costumului Ralph Lauren de inspraţie masculină pe care l-a îmbrăcat cu această ocazie. O mănuşă fără degete, împodobită cu zeci de pietre strălucitoare, o pălărie cu boruri largi, un ac de cravată în formă de cucifix şi un baston elegant din lemn au contituit accesoriile inegalabilei Madonna.

Alicia Keys / Totul despre mame
Alicia Keys, în Armani Privé

3. Alicia Keys, mama micuţului Egypt, a îmbrăcat o rochie albastră custom-made Armani Privé, confecţionată din jereseu de mătase şi accentuată printr-o centură realizată din cristale Swarovski. Cerceii cu pietre şi inelele supradimensionate au completat ţinuta cântăreţei.

Ciara / Totul despre mame
Ciara, în Emilio Pucci

4. Cântăreaţa Ciara, însărcinată cu primul bebeluş, a ales pentru ceremonia Premiilor Grammy o rochie custom-made Emilio Pucci, confecţionată dintr-un material strălucitor, cu paiete şi mici aplicaţi decorative. O coafură lejeră şi un machiaj discret au completat look-ul artistei.

Pink / Totul despre mame
Pink, în Johanna Johnson

5. Pentru marele eveniment, cântăreaţa Pink a optat pentru o rochie roşie Johanna Johnson, al cărei bust dădea iluzia unui corset, datorită cusăturilor pronunţate. Ţinuta a fost completată de o pereche de cercei cu diamante, de o brăţară strălucitoare şi de un machiaj cu accent pe zona ochilor.

Martina McBride / Totul despre mame
Martina McBride, în David Meister

6. Cântăreaţa de muzică country Martina McBride, mama a trei fetiţe, a ales pentru ceremonia festivă o rochie David Meister într-o nuanţă de bleumarin spre negru, cu efect geometric. Accesoriile au constat într-o pereche de cercei hoop John Hardy şi un plic Oroton cu pietre.

Giuliana Rancic / Totul despre mame
Giuliana Rancic, în Alex Perry

7. Prezentatoarea tv Giuliana Rancic a îmbrăcat la ceremonie o rochie Alex Perry de culoare portocalie, realizată din dantelă. Bijuteriile Marina B. şi plicul într-o nuanţă de auriu închis au întregit ţinuta vedetei de televiziune.

Gloria Estefan / Totul despre mame
Gloria Estefan, în Gustavo Cadile

8. Legendara cântăreaţă Gloria Estefan a îmbrăcat pentru acest eveniment o rochie roşie Gustavo Cadile, din dantelă şi bumbac satinat. Accesoriile actriţei au constat într-o pereche de cercei în formă de lacrimă şi un plic din piele, ambele portocalii.

Amber Rose / Totul despre mame
Amber Rose, în Naeem Khan

9. Cântăreaţa şi modelul Amber Rose, mama unui băieţel în vârstă de 11 luni, Sebastian, a ales pentru seara de gală o rochie aurie Naeem Khan. Deoarece rochia era confecţionată dintr-un material paietat, Amber a preferat să păstreze accesoriile la minim, pentru a nu încarca şi mai mult ţinuta.

Beyonce / Totul despre mame
Beyonce, în Michael Costello

10. Beyoncé, care a şi urcat pe scenă la Premiile Grammy pentru un moment artistic, a fost zărită după terminarea show-ului într-o rochie Michael Costello din tul şi dantelă decupată. O perche de pantofi Christian Louboutin şi nişte bijuterii Lorraine Schwartz au fost singurele accesorii ale cântăreţei.

Foto: celebutopia.net, zimbio.com.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație