Top 5 mame cu stil

Gwen Stefani
Gwen Stefani a optat pentru un look punk

Finalul de an a mai diminuat numărul evenimentelor la care participă vedetele, acestea preferând să se axeze pe treburi domestice, alături de familiile lor. Cu toate astea, unele dintre mamele celebre s-au aflat în exerciţiul funcţiunii, adică la muncă, în timp ce altele au petrecut frumos, printre cei dragi, iar altele şi-au pus renumele la bătaie în slujba unor acte de caritate. Toate aceste momente au fost, însă, ocazii de a scoate din dulapuri haine frumoase, care să marcheze evenimentul în sine şi care să le aducă şi celorlalţi un zâmbet pe chip. Profitaţi de sugestiile noastre vestimentare şi onoraţi şi voi invitaţiile primite în această perioadă prin ţinute pline de şarm, eleganţă şi naturaleţe. Puteţi face liniştite ce combinaţii vreţi, pentru că acum ’tis the season to be jolly!

Printesa Victoria a Suediei
Prinţesa Victoria a Suediei, într-o rochie By Malene Birger

1. Prinţesa Victoria a Suediei, mama micuţei Estelle, a luat parte la petrecerea aniversară a mamei sale, ce a împlinit recent 70 de ani, îmbrăcată într-o rochie albă By Malene Birger, căreia i-a asortat o capă albă din pene, pentru un look hibernal perfect. Accesoriile au constat într-o pereche de cercei voluminoşi cu diamante, un plic cu cristale şi o pereche de pantofi la fel de strălucitori, toate în ton cu linia decorativă a decolteului rochiei.

 

Adele
Adele, într-o rochie Stella McCartney

2. Simpatica Adele a primit din partea Casei Regale a Marii Britanii decoraţia de Membru al Ordinului Imperiului Britanic. Momentul important a fost marcat vestimentar de artistă, mama unui băieţel de un an, printr-o rochie Stella McCartney, căreia i-a asortat o pereche de pantofi negri şi un accesoriu de par Philip Treacy.

 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez a ales o ţinută metalizată

3. Jennifer Lopez a ales să îmbrace pentru înregistrarea emisiunii American Idol din Hollywood un outfit metalizat, în ton cu sezonul strălucitor al sărbătorilor de iarnă. Acesta a fost compus dintr-o fustă Kate Spade, un top T by Alexander Wang, o pereche de sandale Gianvito Rossi şi un plic Jimmy Choo.

 

Christina Applegate
Christina Applegate, într-o rochie Pamella Roland

4. Christina Applegate a participat recent la emisiunea The Tonight Show with Jay Leno, debordând de energie. Mama unei fetiţe în vârstă de doi ani, Sadie, actriţa a ales pentru această ocazie o rochie Pamella Roland şi o pereche de pantofi negri peep-toe.

 

Gwen Stefani
Gwen Stefani a optat pentru un look punk

5. Cântăreaţa Gwen Stefani, mama a doi băieţi şi din nou însărcinată, a luat parte în Los Angeles la un eveniment caritabil, Baby2Baby Holiday Party, combinând prin vestimentaţia sa latura punk cu cea festivă. Ţinuta sa a fost alcătuită dintr-o jachetă tartan, o pereche de pantaloni negri din piele, un top negru şi o pereche de ghete peep-toe, negre cu auriu.

Foto: uk.eonline.com, zimbio.com, forums.thefashionspot.com.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()