Top 5 mame cu stil la începutul anului

Semne bune anul are, iar printre acestea se numără mamele pasionate de modă!

La începutul acestui an, vedetele şi-au şi dat întâlnire în California, la două evenimente care preced marele şir de ceremonii de premiere, cunoscute peste Ocean ca awards season. Primele ţinute de covorul roşu au fost îmbrăcate de nume sonore de la Hollywood la începutul lui ianuarie, la două manifestări incluse în programul Festivalului Internaţional de Film de la Palm Springs. Printre aceste nume mari s-au aflat şi câteva mămici care nu se tem de luminile blitzurilor şi care ne-au obişnuit, deja, cu stilul lor impecabil. Una dintre ele a fost simpatica actriţă Melissa McCarthy, mama a două fetiţe, care a combinat curajos imprimeul floral al rochiei cu desenul dungat al genţii, iar rezultatul a fost unul haios, dar şic, aşa cum este şi personalitatea acesteia.

Iată top 5 mame celebre si cu stil, mame care pot fi sursele noastre de inspirație:

Sandra-Bullock

Sandra Bullock / Totul despre mame
Sandra Bullock, în Alex Perry

1. Sandra Bullock şi-a continuat parcursul excelent din punct de vedere vestimentar, participând la ceremonia de premiere din cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Palm Springs. Pentru eveniment, actriţa a îmbrăcat o rochie Alex Perry, colour block, căreia i-a asortat un plic auriu Jimmy Choo şi o pereche de pantofi nude Brian Atwood.

 

Julia Roberts / Totul despre mame
Julia Roberts, în Gucci

2. După perioada de absenţă, se pare că actriţa Julia Roberts a revenit serios în luminile reflectoarelor şi a ieşit din nou în faţa publicului în California. Cu această ocazie, Julia a optat pentru o rochie Gucci care combina imprimeul animal cu o elaborată broderie aurie. Ţinuta a fost completată de o pereche de pantofi negri Gucci şi un plic Roger Vivier.

 

Amy Adams / Totul despre mame
Amy Adams, în Juan Carlos Obando

3. Amy Adams, mama micuţei Aviana, a alespentru ceremonai din Palm Springs o rochie Juan Carlos Obando din colecţia de primăvară/vara 2014 a designerului. Ca accesorii, Amy a optat pentru o pereche de pantofi nude Casadei, un plic Bottega Veneta şi bijuterii Cartier.

 

Melissa McCarthy / Totul despre mame
Melissa McCarthy, într-o rochie cu imprimeu floral

4. Vremea călduroasă din California i-a permis actriţei Melissa McCarthy să îmbrace la evenimentul conex din Palm Springs o rochie cu imprimeu floral. Ţinuta a fost accesorizată cu un plic dungat, în culorile rochiei, şi cu o pereche de sandale negre şi o coafură în stilul anilor ’60.

 

Camila Alves / Totul despre mame
Camila Alves, în Mikael D

5. Camila Alves, jumătatea actorului Matthew McConaughey, a ales pentru ceremonia de la Palm Springs o rochie neagră Mikael D din mătase şi dantelă. Rochia cu şliţ amplu a fost asortată cu o pereche de pantofi negri şi un plic satinat.

Foto: celebritieswonder.net, zimbio.com.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()