Vedetele adoră să aibă familii numeroase

familii-numeroase-totul-despre-mame
Eddie Murphy și șapte dintre copiii săi

N-ai spune că programul profesional foarte încărcat al vedetelor din lumea muzicii, a filmului şi chiar a sportului le mai lasă acestora vreun răgaz şi pentru viaţă personală. Dar iată că foarte multe nume sonore de la Hollywood, şi nu numai, se mai pot mândri, în afara activității profesionale, şi cu familii numeroase. Haideţi să vedem care sunt starurile care nu s-au oprit la un singur copil, şi nici măcar la doi-trei 🙂

Rapperii conduc plutonul

Prolificul rapper DMX (45 de ani), pe numele său real Earl Simmons, unul dintre cei mai de succes artişti de profil din istoria Statelor Unite ale Americii, tocmai a devenit tată pentru a cincisprezecea oară. Bebeluşul, al cărui nume este Exodus, a fost adus pe lume în New York de prietena cântăreţului, Desiree Lindstrom, care i-a ţinut la curent pe fanii artistului pe pagina sa de Facebook cu evoluţia pre şi postpartum. Nu toţi copiii lui DMX au şi aceeaşi mamă, însă, aceştia provenind din relaţiile pe care rapperul le-a avut cu nouă femei.

Lauryn Hill și familia sa
Lauryn Hill și familia sa
Lauryn Hill și familia sa
Lauryn Hill și familia sa

Cântăreţul Bobby Brown (47 de ani) are şase copii din patru relaţii, la fel cum are şi rapperul şi producătorul P. Diddy (46 de ani). Rapperul şi actorul Master P (47 de ani), căsătorit din 1989 cu Sonya Miller, are nouă copii cu aceasta. Cântăreaţa Lauryn Hill (41 de ani) se poate mândri şi ea cu şase copii, dintre care primii cinci cu Rohan Marley, fiul regretatului Bob Marley, iar ultimul dintr-o relaţie pe care nu a vrut s-o expună public.

Sportivii nu se lasă mai prejos

Jucătorul de fotbal american Antonio Cromartie (32 de ani) are doisprezece copii ca rod al celor opt relaţii avute, ultimii doi copilaşi, gemeni, concepuți după ce Antonio îşi făcuse o vasectomie. Aproape de el se află şi boxerul Evander Holyfield (53 de ani), cu unsprezece copii rezultaţi în urma a şase relaţii, dar şi boxerul Mike Tyson (50), care are opt copii cu opt femei diferite.

Bebeluşii au poposit şi în casele vedetelor din lumea filmului

Actorul Kevin Costner și cei mai mici copii ai săi
Actorul Kevin Costner și cei mai mici copii ai săi

Actorul Eddie Murphy (55) tocmai a devenit în acest an tată pentru a noua oară, prietena sa, Paige Butler, aducând pe lume o fetiţă. Ceilalţi copii sunt rodul poveştilor de iubire cu alte patru femei, printre care se numără şi cântăreaţa Melanie Brown, fosta Mel B din formaţia Spice Girls. Mel Gibson are şi el opt copii, șapte cu fosta soţie, Robyn, şi unul cu fosta lui prietenă, Oksana Grigorieva. Actorul Clint Eastwood (86) are şapte copii din cinci relaţii diferite, deşi se speculează că vedeta ar mai avea şi alţi copii pe lângă aceştia oficiali. Şapte e cifra magică şi pentru actorul Kevin Costner, copii rezultaţi din cele două căsnicii ale sale, dar şi dintr-o relaţie scurtă cu Bridget Rooney.

Rockerii, puternici şi pe scenă, dar şi acasă, unde au familii numeroase

Nu puteau să rămână mai prejos la capitolul copii nici starurile din lumea muzicii rock. Rod Stewart (71 de ani) are opt copii din cinci relaţii, Mick Jagger (73), solistul faimoasei trupe The Rolling Stones, are șapte copii din patru relaţii şi se pregăteşte să devină tată pentru a opta oară, cu noua sa prietenă, iar colegul sau de trupă, Ronnie Wood (69 de ani) are şase copii. Sting (64 de ani) are şi el şase copii, doi cu prima soţie, Frances Tomelty, şi patru cu cea de-a doua soţie, Trudie Styler. Vine puternic din urmă Taylor Hanson (33 de ani), din celebra trupă de băieţi, toţi fraţi, Hanson, care are cinci copii cu soţia sa, Natalie.

Dacă ți s-a părut util acest articol despre familii numeroase, dă LIKE paginii noastre de Facebook. Acolo găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()