Vedetele şi brazii lor strălucitori de Crăciun

Victoria Beckham
Victoria Beckham şi bradul său posh

Familiile celebre îl aşteaptă pe Moş Crăciun cu brazi frumos împodobiţi

Mariah Carey
Flori naturale în bradul lui Mariah Carey

 

Cu toţii suntem în aceste zile prinşi de febra cumpărării bradului de Crăciun şi de alegerea celor mai frumoase decoraţiuni care să facă bradul de anul acesta şi mai frumos decât a fost cel de anul trecut.

Nici vedetele n-au scăpat de joaca plăcută a împodobirii bradului, dar, din fericire pentru fani, au fost generoase şi au postat fotografii intime din casele lor, poze în care bradul trona la loc de cinste.

 

Kourtney Kardashian
Decorul de Crăciun al lui Kourtney Kardashian

Brazii unicat, mereu de admirat

Sora mai mare a faimoasei Kim Kardashian, Kourtney, a postat pe Instagram o fotografie  cu decorul de Crăciun special pregătit pentru cei doi copii ai săi, Mason şi Penelope.

 

 

Pe lângă un brad principal împodobit şi încă unul de dimensiuni reduse, care trona în mijlocul mesei, din peisaj mai făceau parte un tablou cu o pictură abstractă, probabil realizată de cei mici, dar şi două scaune personalizate şi veselă frumos aranjată, pentru fiecare copil în parte.

Cu toate astea, punerea în scenă a lui Kourtney nu s-a putut compara cu the Christmas extravaganza făcută de mama sa, Kris Jenner. Aceasta nu s-a lăsat până n-a avut ultimul cuvânt la capitolul decor de sărbători şi a postat pe Instagram o fotografie năucitoare cu holul casei sale. Imaginea era într-adevăr, demnă de renumele acestei familii, al cărei motto se pare că este go big or go home.

 

 

 

Diva muzicii pop, Mariah Carey, mama gemenilor Moroccan si Monroe, şi-a demonstrat încă o dată înclinaţia pentru opulenţă şi a preferat să aleagă pentru Crăciunul 2013 nişte decoraţiuni de pus în pom mai puţin obişnuite. Acestea constau în bujori proaspeţi, în culoarea roz a camerei, ampalsaţi în doi brazi uriaşi din încăpere, printre globuri, steluţe şi luminţe.

Pentru că ne întrebăm cu toţii cam cât rezistă în brad acele flori, nu putem decât să bănuim că echipa artistei sau chiar soţul său, Nick Cannon, au misiunea matinală zilnică de a merge la florărie pentru a împrospăta stocul de decoraţiuni reale, ca ornamentele lui Mariah să îşi păstreze frumuseţea.

 

Casa Albă
Decoraţiuni elegante la Casa Albă

Aşa statut, aşa brad

Un decor impresionant, dar în nota obişnuită cerută de etichetă, a fost amplasat şi la Casa Albă.

Acolo, sub atenta supraveghere a Primei Doamne, Michelle Obama, specialişti în domeniu au aranjat în cel mai festiv mod interioarele importantei clădiri care găzduieşte familia preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

Pe lângă ornamentele strălucitoare şi candelabrele impozante, pardoseala din marmură perfect lustruită n-a trecut neremarcată.

 

 

Victoria Beckham
Victoria Beckham şi bradul său posh

 

 

Tot în ton cu statutul a fost şi designerul Victoria Beckham, care nu putea lipsi de la parada brazilor de Crăciun.

Această şi-a etalat pe contul său de Facebook calităţile de bun decorator, punând în vârful unui brad argintiu o păpuşă stilată, aidoma sa. Căci da, mama lui Romeo, Cruz, Brooklyn şi a lui Harper s-a cocoţat pe o scară pentru a duce la bun sfârşit această operaţiune, dar îmbrăcată elegant, cu o rochie care-i purta semnătura şi încălţată cu o pereche de pantofi cu toc ameţitor.

 

Brazi, mame, scutece şi oameni de zăpadă

Heidi Klum
Mama lui Heidi Klum şi un ultim retuş

Supermodelul Heidi Klum, mama a patru copii, a beneficiat chiar de ajutorul mamei sale, Erna, pentru decorarea unui brad imens, plin cu Moşi în miniatură, globuri şi acadele colorate. În timp ce Erna se străduia să pună ultimele ornamente în pomul de Crăciun, Heidi a profitat de ocazie şi a imortalizat momentul.
O poză frumoasă de familie a postat pe internet şi cântăreaţa LeAnn Rimes Cibrian, care a putut fi văzută de public alături de soţul său, Eddie Cibrian, şi de cei doi copii ai acestuia. Imaginea cu brăduţul, foarte strălucitor datorită luminiţelor amplasate de sus până jos, a fost întregită de zâmbetele celor patru protagonişti, care le-au demonstrat cârcotaşilor că sunt o familie mare şi fericită.

Suntem siguri că şi actriţa Jessica Alba, mama celor două fetiţe simpatice Honor şi Haven, a împodobit alături de familie un brăduţ pentru Crăciun. De data aceasta n-a fost aşa de generoasă cu imaginile din propria locuinţă, dar, în ton cu sezonul hibernal, le-a oferit fanilor o poză simpatică, cu un om de zăpadă făcut din scutece de unică folosinţă.

Voi aţi terminat de împodobit bradul?

Foto: cleo.com.au, instagram.com.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()