10 idei de decorațiuni pentru bradul de Crăciun, pe care să le faci acasă, cu copilul tău (tutorial)

bradul de Crăciun

Bradul de Crăciun este nelipsit din orice casă. El este practic decorațiunea cea mai importantă care arată dragostea noastră pentru această sărbătoare și care ne ajută să intrăm într-o atmosferă plină de magie.

Împodobirea bradului de Crăciun este o activitate pe care întotdeauna am îndrăgit-o. Ea îmi aduce aminte de copilărie, de mama și de tata, de cât de bine mă simțeam acasă, cu ei. Iar acum, odată ce am devenit părinte, dăm tradiția mai departe și e un sentiment tare plăcut.

Avem cutiile noastre de globuri pe care să le agățăm în brad, dar mi-am zis: De ce să nu facem și noi unele handmade? Așa ne vom bucura și de un timp de calitate petrecut împreună cu copilul nostru.

Iată 10 idei simple și ușor de făcut acasă, împreună, în familie. Trebuie doar să te înarmezi cu hârtii colorate, cartoane, culori, sclipici, lipici, foarfecă și… multă creativitate.


Pentru că știm că ești în căutarea unor cadouri autentice și valoroase pentru mămicile și tăticii din viața ta, în perioada sărbătorilor am redus prețurile la pachetele speciale de cărți de parenting. Alege pachetul care se potrivește cu momentul în care te afli tu sau cei dragi în viața de părinte și bucură-te de reduceri de până la 35%!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()