Ducesa de Cambridge. File de stil, din studenție până astăzi

Încă de când a apărut la brațul Prințului William, în 2004, stilul vestimentar al lui Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a fost analizat cu atenție la fiecare ocazie.

A apărut în lumina reflectoarelor pe când era studentă, iar înfățișarea ei a evoluat, dând naștere „efectului Kate”. Cine poate uita rochia Issa, de un albastru regal, pe care a purtat-o atunci când a fost anunțată logodna cu Prințul William? Când Ducesa de Cambridge a inclus în garderoba ei creații de la Reiss, Zara si Whistle, vânzările acestora au crescut semnificativ.

După ce a purtat la nuntă o rochie creată de Sarah Burton de la casa Alexander McQueen – care a fost unanim aprobată de presa de specialitate – Kate a devenit ambasador al modei britanice – indiferent că e vorba despre high street sau casual. Cu aceeași eleganță și dezinvoltură a purtat și delicată rochie Erdem și elegantele jachete Emilia Wickstead sau Hobbs, asortate cu pantofi nude cu toc. Kate este renumită și pentru faptul că limitează numărul accesoriilor, singurele bijuterii care nu-i lipsesc niciodată fiind inelul regal și cerceii. Sobre și conservatoare, ținutele ei conțin rareori mai multe de două culori.

Prințesa are un corp superb și este mereu în formă, iar sarcina nu a făcut altceva decât să-i sublinieze stilul și bunul-gust, demonstrate prin culorile pastelate și liniile elegante și discrete.

ÎnapoiPagina 1 din 21

1. Martie 2002

Studentă fiind, Catherine a participat la o prezentare de modă în scopuri caritabile. Ținuta purtată de ea atunci, creată de Charlotte Todd, costa 30 de lire sterline. Mai târziu s-a vândut la o licitație cu nu mai puțin de 125.000 de lire sterline!

ÎnapoiPagina 1 din 21
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()