9 modele de rochii care să nu-ți lipsească din garderobă

Nu-i aşa că niciodată nu ai cu ce să te îmbraci? Şi că aproape mereu pierzi timp prețios în faţa dulapului, plină de iritare şi chiar disperare? Poţi şi tu să ieşi cu bine din aceste situaţii stresante de zi cu zi cumpărând numai lucruri de care ai într-adevăr nevoie şi pe care să le şi porţi. De aceea, te sfătuim şi pe tine să investeşti în aceste 9 modele de rochii. Ele o să te scape de multe dileme şi probleme!

ÎnapoiPagina 1 din 9

1. LBD sau Little Black Dress. Adică rochia neagră

De când Coco Chanel a introdus în anii ’20 rochia neagră printre toate acele modele de rochii existente, femeile din lumea întreagă au înţeles că rafinamentul poate să stea şi într-o singură piesă de vestimentaţie. Ca să te bucuri şi tu de acest rafinament, alege o rochie neagră care să îţi vină ca turnată. Ai grijă să nu fie nu foarte scurtă, ci cel mai bine până la genunchi sau ușor peste, şi cu o croială proaspătă.

Rochia neagră poate fi purtată la o multitudine de evenimente. Merge la aniversări, spectacole de teatru, petreceri importante de familie, chiar şi la serviciu sau la o cină în oraş. Rochia poate fi mereu alta dacă este asortată corect şi dacă de fiecare dată schimbi câte ceva din punct de vedere cromatic, la capitolul accesorii.

 

ÎnapoiPagina 1 din 9
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()