Cele mai cool ținute de bebeluși și copii pentru petrecerea de 1 iunie

Ești în căutare de ținute cool pentru copii potrivite petrecerii de 1 iunie? Deși jucăriile primează în această zi frumoasă în care se sărbătorește copilăria, un outfit special se potrivește perfect cu evenimentul.

Am adunat aici câteva sugestii pentru ca cei mici să fie în tendințe de Ziua Internațională a Copilului, dar și pentru a le înviora garderoba de vară!

Sfatul specialiștilor: alegeți pentru cei mici haine cu personalitate!

Hainele sunt o prelungire a personalității, de aceea, trebuie alese cu grijă, pentru că adultul de mâine se construiește de azi. Nu prin orice fel de haine, ci oferindu-i celui mic variante care să-l ajute să-și contureze stilul care i se potrivește.

Rochițe jucăușe sau hăinuțe cool, precum supereroii, răsfățații familiei sunt, cum altfel, decât urban chic din cap până în picioare.

ÎnapoiPagina 1 din 11

1. Bebe poartă haine din bumbac organic

Pantalonii din bumbac organic de la Daddy Proof sunt creați la cele mai înalte standarde de calitate și securitate, din materiale certificate internațional – Certificat GOTS. Pot fi combinați cu bluzițe din bumbac 100% organic pe care le găsiți reduse pe SHOP Totul despre mame.

ÎnapoiPagina 1 din 11
DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()