Băneasa Shopping City Fashion Show! All In The Name of Fashion!

Băneasa Shopping City a celebrat moda la superlativ printr-un fashion show inedit regizat de stilistul Ovidiu Buta, eveniment care a marcat startul campaniei „All In The Name Of Fashion”.

Timp de câteva ore, zona din jurul fântânii de la parterul Băneasa Shopping City a fost gazda unei prezentări de modă impresionante, al cărei decor a recreat atmosfera unui fashion show ca cele din marile orașe ale modei. Prin jocurile de lumini, set-up, organizare și desfășurare, evenimentul a fost expresia singurei reguli de care trebuie să ținem cont atunci când vorbim despre fashion: cea care spune că indiferent ce atitudine sau stil dorești să abordezi, alegerile ne exprimă personalitatea.

Fashion show-ul a prezentat o serie de ținute inedite, structurate după stilul pe care îl reprezintă: dark, seductive, extravagant, minimalist etc. Mai mult, playlist-ul creat special pentru acest eveniment a fost cel care a completat atmosfera unică din timpul prezentării. Ținutele au fost alcătuite din piese vestimentare ce fac parte din colecțiile magazinelor din Băneasa Shopping City, iar colecția de tricouri în ediție limitată „Its OK to ….. ALL IN THE NAME OF FASHION” a fost lansată oficial în cadrul show-ului. „Mixul unic de branduri prezent în Băneasa Shopping City m-a inspirat și totodată a susținut diversitatea ținutelor și stilurilor prezente pe catwalk. ” Declară stilistul Ovidiu Buta, cel care a semnat regia întregului show.

Nu au lipsit locurile individuale, care au fost ocupate de invitați speciali precum Andrei Nourescu, Diana Bart, Sânziana Negru, Sonia Argint Ionescu, Ana Morodan, Corina Bârlădeanu, Vladimir Drăghia, Eli Roman, Ovidiu Mureșanu, etc. Evenimentul a impresionat prin originalitate, decor, dar mai ales prin mesajul transmis: acela că moda poate oferi o definiție vizuală a trăirilor noastre. Mai mult, invitații au descoperit că totul este permis…In The Name of Fashion.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()