Caravana Poveștilor merge mai departe!

Din poveste în poveste, pe 31 iulie, remorca galbenă a caravanei va opri în Parcul Alexandru Ioan Cuza, lângă locul de joacă “la derdeluș”, unde animatorul Marian Răducu îi aşteaptă pe cei mici cu poveşti interactive de la ora 10.00.

Prinde coada dragonului, Yeti sau Cât e ora, lupule? sunt doar câteva dintre jocurile pe care le-am pregătit pentru orele 11.00 şi 19.00. Mămăliguţă, marioneta poznaşă, va așteaptă la o nouă reprezentație a teatrului de păpuși de la ora 18.00. Intrarea este liberă la toate activitățile.

Caravana Poveștilor se desfășoară în continuare după următorul program:

31 iulie — Parcul Al.I. Cuza (IOR) (lângă locul de joacă “la derdeluș”)

7 august — Parcul Al.I. Cuza (IOR) (lângă locul de joacă „la derdeluș”)

14 august — Parcul Tineretului (pe aleea principală, intrarea dinspre Liceul Gheorge Şincai)

21 august — Parcul Tineretului (lângă locul de joacă „Lumea copiilor”)

28 august — Parcul Izvor (lângă locul de joacă)

4 septembrie — Parcul Unirii (pe aleea principală)

11 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă dinspre Str. Brașov)

18 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă, intrarea dinspre Tricodava).

Caravana Poveștilor este un proiect inițiat și implementat de Biblioteca Metropolitană București și co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, realizat în parteneriat cu Remorca de Cercetare şi Activare (RCA) şi Asociaţia Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor bucureştenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii bucureştenilor prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe www.bibmet.ro şi la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()