Caravana Poveștilor pleacă din nou spre Parcul Circului

Copiii mari și mici, părinții și bunicii sunt așteptați la o nouă călătorie în lumea minunată a jocului și veselei. Încet, încet Caravana Poveștilor se pregătește să plece către Parcul Circului. S-au ales cărțile, s-au pregătit materialele pentru ateliere, păpușile și marionetele sunt și ele gata pentru un nou spectacol. Începem joaca și distracția de la 10 dimineața și continuăm până seara la 8. Intrarea este liberă la toate activitățile.

Caravana Poveștilor se desfășoară în continuare după următorul program:

24 iulie — Parcul Circului (lângă locurile de joacă amenajate pentru copii)

31 iulie — Parcul Al.I. Cuza (IOR) (în capătul aleii care pleacă de statuie către foișor)

7 august — Parcul Al.I. Cuza (IOR) (lângă locul de joacă ‘la derdeluș’)

14 august — Parcul Tineretului (pe aleea principală, intrarea dinspre Liceul Gheorge Şincai)

21 august — Parcul Tineretului (lângă locul de joacă ‘Lumea copiilor’)

28 august — Parcul Izvor (lângă locul de joacă)

4 septembrie — Parcul Unirii (pe aleea principală)

11 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă dinspre Str. Brașov)

18 septembrie — Parcul Drumul Taberei (lângă locul de joacă, intrarea dinspre Tricodava).

Caravana Poveștilor este un proiect inițiat și implementat de Biblioteca Metropolitană București și co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, realizat în parteneriat cu Remorca de Cercetare şi Activare (RCA) şi Asociaţia Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor bucureştenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii bucureştenilor prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe www.bibmet.ro şi la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()