Caravana Poveștilor pornește spre Parcul Drumul Taberei

Pentru că Drumul Taberei este un cartier frumos și plin de copii zglobii, Caravana Poveștilor a programat penultimul său popas în parcul cu același nume. Vom citi și vom povesti cu tâlc la atelierul de lectură de la 10.00, iar apoi, ca pentru ultima zi de vacanță, vom picta, vom crea, vom râde și ne vom juca cât e ziua de lungă. La ora 18.00 ne vom ocupa locurile în fata scenei, pentru că Mămăligută anunță reprezentația de toamnă a îndrăgitei piese “Greierele și furnica”. Și pentru că luni începe școala, vă spunem la revedere în jur de 7 seara.

Toate activitățile proiectului sunt gratuite.

Ultima întâlnire cu Caravana Poveștilor va fi pe 18 septembrie — Parcul Drumul Taberei

Caravana Poveștilor este un proiect inițiat și implementat de Biblioteca Metropolitană București și co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, realizat în parteneriat cu Remorca de Cercetare şi Activare (RCA) şi Asociaţia Young Initiative (AYI).

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice destinată tuturor bucureştenilor. Misiunea ei este de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la drepturile culturale fundamentale, servind ca un centru comunitar care susţine activ informarea, cercetarea, educaţia şi recreerea locuitorilor din Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi care contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii bucureştenilor prin oferta ei inovatoare şi programul integrat de servicii cu caracter public. Mai multe informaţii găsiţi pe www.bibmet.ro şi la www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti.

*Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administraţiei Fondului Cultural Naţional. AFCN nu este responsabilă de conţinutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanţării.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()