Combate celulita prin inovaţia tehnologică LED+Esthetic 

Celulita este unul dintre duşmanii eterni ai frumuseţii şi nu ţine cont de vârstă, sex sau greutate, dar poate fi tratată cu tratamentul inovator LED+Esthetic.

Ascunsă în epiderma sub formă unor depuneri neplăcute de grăsime, această afecţiune este vizibilă îndeosebi în timpul verii, de aceea trebuie combătută din timp şi cu arme solide, astfel încât în sezonul cald să nu ne creeze probleme de imagine.

Ca să înţelegem de ce combaterea celulitei este un proces de durata, enumerăm mai jos stadiile celulitei:

În faza să primară, celulita duce la scăderea tonusului muscular. Deşi netedă, pielea pliată dezvăluie un aspect inestetic de coajă de portocală.

Stadiul doi al celulitei implică o creştere în volum a celulor grase, care devin vizibile şi fără a cută pielea.

Aspectul inestetic al epidermei doamnelor care se confruntă cu gradul trei de celulita este greu de suportat. Poate determina complexe majore, scăderea respectului de sine şi o afectare drastică a capitalului de imagine în apariţiile publice.

Odată ajunsă în stadiul final, celulita este adesea asociată cu dereglări hormonale sau de circulaţie, pielea devenind dureroasă la atingere. Aspectul sau extrem de neplăcut privirii duce la deformarea coapselor şi a picioarelor.

Factorii care contribuie la apariţia celulitei sunt numeroşi, majoritatea doamnelor punând această problema pe seama alimentaţiei necorespunzătoare, pe baza de glucide, de produse cu grăsimi animale şi cu aditivi alimentari. O altă cauza des întâlnită o constituie sedentarismul, lipsa activităţii fizice şi muncă de birou afectând aspectul fizic pe termen lung. Stresul, dereglările hormonale, fumatul şi consumul de alcool în exces favorizează, de asemenea, aspectul de coajă de portocală la nivelul pielii,afectând circulaţia sangvină.Moştenirea genetică joacă şi ea un rol important în determinarea predispoziţiei doamnelor la această problema din ce în ce mai des întâlnită.

Întotdeauna este mai uşor să previi, decât să tratezi. Dar, pentru a preveni apariţia celulitei, ar trebui să ne schimbăm semnificativ modul de viaţă: să consumăm preponderent fructe şi legume, în detrimentul produselor din carne, să facem mişcare măcar 30minute pe zi, să reducem consumul de cafea şi de băuturi carbogazoase, să nu mai fumam, pentru a preîntâmpina blocajele vasculare. Paradoxal, societatea actuală promovează consumul de proteine (carne) că principala sursă energetică, orele suplimentare lamuncă drept cheie a succesului în afaceri, consumul de cafea, tigarete şi băuturi acidulate că un răsfăţ binemeritat după o zi stresantă de lucru. Astfel, celulita se instalează la nivelul epidermei pe nesimţite, cât noi suntem preocupaţi să facem faţă cu brio agendei încărcate din fiecare zi.

Ce este de făcut?

Societatea modernă nu a dat naştere doar celulitei şi tentaţiilor consumeriste care o hrănesc, ci ne oferă şi instrumentele prin care putem combate această problema. Astfel, investiţiile în tehnologie au dus la apariţia pe piaţă a unui tratament anticelulitic ale cărui efecte sunt rapide, eficiente şi nedureroase. În centrele Nomasvello o şedinţa anticelulitică cu tehnologia LED durează 20 minute: primele 15 minute sunt dedicate masajului pentru stimularea circulaţiei sangvine, urmat de drenaj, iar ultimele 5 minute ajută la tonifierea musculaturii. Tratamentul are la baza folosirea unui gel-crema reductor cu mentol, fucus şi carnitină, care stimulează arderea grăsimilor şi micro-circulaţia. Reductorul anticelulitic ContourActif este disponibil întoatecentrele Nomasvello ,www.nomasvello.ro din ţară şi se poate achiziţiona pentru continuarea luptei cu celulita şi în afară saloanelor de înfrumuseţare.

Pe lângă faptul că această procedura este neintruziva şi cu rezultate vizibile în scurt timp, tratamentul anticelulitic cu LED are şi efect cromoterapeutic, luminile LED-ului schimbându-se la alternarea masajului cu acţiunile de drenaj şi fermitate.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()