Comunicat de presă: Copiii își vor părinții alături mai mult timp

Copil si parinte jucandu-se

Specialiștii atrag atenția asupra faptului că efectele timpului redus petrecut de părinți împreună cu cei mici are impact psihologic asupra psihicului și comportamentului acestora.

Timpul de calitate pe care părinții trebuie să îl petreacă cu cel mic este de minim o oră pentru ca acesta să se dezvolte echilibrat emoțional.

Noriel recomandă o serie de jocuri și jucării de exterior care să îi apropie pe părinți de cei mici și să îi determine să petreacă timp de calitate împreună

Ziua de 1 iunie ar trebui sa fie una pe care părinții și copii să o petreacă împreună cu atât mai mult cu cât studiile recente arată că 6 din 10 copii simt nevoia să petreacă mai mult timp cu părinții, deși doar 24% din părinți cred că timpul petrecut cu cei mici este prea puțin. Pe măsură ce copilul crește, timpul petrecut cu părinții în timpul săptămânii și în weekend scade.

Conform experților, timp de calitate nu înseamnă timp petrecut în aceeași cameră, ci ca părinții să fie prezenți 100% în relație, oferindu-le copiilor întreaga atenție. Un alt studiu îngrijorător arată că 1 din 10 copii din România stau de vorbă cu părinții lor doar câteva minute într-o zi lucrătoare.

Noriel aduce de 1 iunie o serie de oferte și reduceri de până la 40% pentru jucăriile în aer liber, care presupun implicarea adulților. Spre exemplu, una din amintirile cele mai pregnante din copilărie este momentul în care înveți să mergi pe bicicletă și aceasta poate fi vara în care cel mic învață să meargă pe prima lui bicicletă, care sunt reduse cu până la 25%. Dacă bicicletele nu sunt pe placul celor mici, rolele sunt reduse cu până la 40% sau mașinuțele care sunt reduse cu până la 35%.

Și, dacă tot se apropie și vacanța, cei mici își pot dezvolta creativitatea cu serie de jocuri Micul Artist care, după o zi de muncă, pot deveni o sursă de relaxare și pentru părinte. Pot picta o vază din stică sau porțelan sau un set de ceai cu care apoi să decoreze casa, ba chiar să olărească.

Noriel_micul-artist-set-de-ceai

În plus, tehnologia a intrat în viața familiei, limitând comunicarea în familie. Deși nu poate fi ignorată, efectele ei pot fi limitate. De aceea Noriel a dezvoltat o tabletă sub brand propriu care permite părinților nu doar să instaleze numai anumite jocuri, ci să seteze un limitator de timp, astfel încât, după o perioada prestabilită, tableta se închide automat. Tableta are în această perioadă o reducere de 25%, fiind disponibilă la 299,90 lei.

NOR9662-tableta

Compania Noriel este fondată de o familie și chiar ideea afacerii a venit în timp ce împreună cu familia jucam jocuri precum Nu te supăra frate, când ne-am dat seama că am putea deveni producători pentru astfel de branduri. Credem foarte mult în timpul petrecut de copii cu familia și multe din jocurile sau jucăriile produse de noi implică părinții în activitatea celor mici. Eu însumi am doi copii și prețuiesc fiecare clipă petrecută cu ei, mai ales acum, în primii lor ani din viață. Ofertele noastre pentru acest 1 iunie sunt de până la 40% pentru produse de exterior care să îi facă pe cei mici și cei mari mai activi”, a declarat Cristian Constantinescu, CEO Noriel.

Noriel este prezent cu aproape 50 de magazine de jucării în orașe precum Arad, Bacău, Brăila, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Timișoara, dar și cu un magazin online, www.noriel.ro. Noriel oferă o gamă foarte largă de articole de înaltă calitate pentru copii de toate vârstele și pentru orice tip de buget.

Mai multe detalii despre produsele Noriel sunt disponibile pe site-ul oficial www.noriel.ro.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()