Comunicat de presă: Întâmpină primăvara cu arome proaspete de cireș de la L’Occitane

L’Occitane en Provence întâmpină venirea primăverii prin lansarea gamei Cherry Blossom Folie Florale – o explozie de arome proaspete, de celebrare a renașterii și a naturii.

Evenimentul este marcat prin redeschiderea magazinului L’Occitane din AFI Palace Cotroceni, locul unde clienții vor putea pătrunde pentru câteva clipe într-un colț de atmosferă plină de aromele magice provensale consacrate.

Prin gama Cherry Blossom Folie Florale, L’OCCITANE aduce un omagiu frumuseții florilor de cireș și parfumului lor delicat și feminin ce vestește primăvara. Moleculele de aromă, obținute pentru prima dată prin extracție la temperatură scăzută, păstrează secretul unui parfum spontan care celebrează reînnoirea naturii într-o ploaie de miresme vibrante și scânteietoare.

Gama Cherry Blossom Folie Florale cuprinde:

Apă de toaletă 50 ml – eliberează la început note de vârf minunate de bergamotă și mandarină; notele de mijloc dezvăluie accente de flori de cireș alături de tradafir și violete, iar apoi se topesc în note de bază subtile de mosc.

Gel de duș 250 ml – notele vibrante de floare de cireș sunt dezvăluite în momentul dușului, când gelul eliberează un ingredient activ care curăță delicat și protejează pielea.

Lapte de corp 250 ml – este ca o atingere de petale, lăsând pielea catifelată, hidratată și învăluită într-un parfum fructat floral, scânteietor.

Cremă de mâini 30 ml – îmbogățită cu unt de Shea, conferă hidratare și netezire mâinilor, iar formula sa non-grasă este absorbită imediat.

Mai multe detalii: http://ro.loccitane.com/

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()