Comunicat de presă: QUIXX® spray nazal cu apă de mare – de la îngrijire zilnică la decongestionare

Efectul benefic al apei naturale de mare este bine cunoscut de peste o mie de ani. Irigarea cu soluţie de apă de mare, bogată în minerale şi oligoelemente, este o metodă verificată şi de încredere pentru a menţine interiorul nasului (mucoasa nazală) sănătoasă şi curată.

Produsele din familia QUIXX® acoperă toate aspectele îngrijirii nazale, de la hidratare şi curăţare până la prevenirea şi decongestionarea nasului înfundat, datorită mineralelor și oligoelementelor din apa Oceanului Atlantic.

QUIXX®, prin gama variată de produse, este soluția potrivită pentru fiecare situație. Află care este produsul QUIXX® recomandat atunci când te confrunți cu congestia nazală, când îți dorești să cureți și să hidratezi nasul, dar și când cauți o soluție nazală 100% naturală, ideală pentru îngrijirea zilnică a cailor nazale ale copiilor, care să poată fi utilizată încă din prima zi de viață.

  1. QUIXX® este un spray nazal hipertonic (2,6% conținut de sare) ce conţine apă din Oceanul Atlantic cu minerale preţioase şi oligoelemente, care ameliorează congestia nazală, ajută la restabilirea funcţiilor normale ale nasului şi îmbunătăţeşte respiraţia nazală. Poate fi folosit de către femeile gravide, de cele care alaptează, dar și de copiii cu vârsta de 6 luni și peste.

  2. QUIXX® Soft este un spray nazal izotonic potrivit pentru uzul zilnic şi îngrijirea nasului şi a plămânilor, o soluţie 100% naturală pe bază de apă oceanică. QUIXX® Soft este o soluţie izoosmotică ce curăţă şi hidratează eficient nasul, cu ajutorul unui ingredient special, extractul de aloe vera. QUIXX® Soft poate fi folosit cu încredere pentru a preveni simptomele neplăcute ale răcelilor.

QUIXX® Soft este recomandat pe timpul întregului an. Spray-ul QUIXX® Soft poate fi folosit fără riscuri de către adulţi, adolescnţi şi copii cu vârsta de peste 6 luni. Perioada de utilizare este nelimitată. Poate fi folosit pe termen lung şi nu are niciun risc de dezoltarea a dependenţei. QUIXX® Soft nu trebuie folosit în cazul alergiilor sau hipersensibilităţii la apă marină sau aloe vera.

  1. QUIXX® baby, soluția nazală 100% naturală, pe bază de apă oceanică, care se utilizează încă din prima zi de viață pentru îngrijirea, curățarea și hidratarea zilnică a căilor nazale ale copiilor. QUIXX® baby este o soluție izotonică de apă de mare, prezentă într-un flacon special creat pentru a elibera picăturile sterile, ce conțin minerale și oligoelemente din apa Oceanului Atlantic.

Familia QUIXX®ameliorează congestia nazală, ajută la restabilirea funcţiilor normale ale nasului şi îmbunătăţeşte respiraţia nazală. Indiferent de produsul QUIXX® folosit, ai ales o metodă pur naturală de a elibera căile nazale, care nu creează dependență.

Pentru mai multe informații despre îngrijirea corectă a căilor nazale, accesați site-ul www.quixx-nazal.ro.

***

Acesta este un dispozitiv medical. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de utilizare.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()