Comunicat de presă: Remediul eficient împotrivă căderii părului

Descoperă proprietățile gamei Herbosophy cu Extract de Chinină și Vitamină B

Considerat o armă a seducției și a frumuseții, părul sănătos și puternic devine deseori un ideal greu de atins, mai ales atunci când ne confruntăm cu pierderea lui. Specialiștii afirmă că este normală o cădere a circa 100 de fire zilnic, însă ce se întâmplă dacă acest număr este mult mai mare?

Subțierea firului de păr și căderea abundență sunt probleme care afectează atât bărbații, cât și femeile și poate fi cauzată de mai multe motive: scăderea bruscă în greutate, perioadă de după sarcină, dezechilibrele hormonale, alimentația săracă în vitamine, schimbarea anotimpurilor, dar și factorii de mediu sau produsele de styling.

Pentru mii de fire de păr sănătoase, fortifiate și pline de viață, te poți baza pe puterea extractelor naturale din gamă cu Chinină și Vitamină B de la Herbosophy.

Având 96% ingrediente de origine naturală, Șamponul și Balsamul Herbosophy cu extract de chinină au acțiune fortifianta asupra rădăcinii firului de păr, reușind să îi redea vitalitatea.

Extractul de chinină are efecte pozitive împotrivă căderii părului, datorită îmbunătățirii circulației sanguine la nivelul scalpului, asigurând condiții ideale pentru fortifierea firelor.

Produsele Herbosophy sunt hipoalergenice și nu conțin substanțe dăunătoare că parabeni, silicon, SLS sau uleiuri minerale.

Menține părul revitalizat și puternic cu Herbosophy – Extrase din natură!

Pentru mai multe detalii și informații despre gamă, puteți accesă www.herbosophy.com sau https://www.facebook.com/Herbosophy.România

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()