Cum să organizezi petrecerea de botez perfectă

In ziua de azi, botezul presupune mai mult decat crestinarea copilului, petrecerea de dupa Sfanta Taina devenind la fel de importanta si fastuoasa ca o nunta. Pentru un botez splendid, plin de momente unice ce vor deveni amintiri pretioase, este nevoie de multa organizare. Noi am realizat o lista pentru a-ti usura munca de a organiza petrecerea de botez:

14799973_682696608562569_328853682_o

  1. Data – Dupa ce ati stabilit cu preotul data botezului, cautati locul perfect pentru petrecerea de botez. Cand alegeti locul, tineti cont de buget, numarul invitatiilor si daca este sau nu nevoie de un loc de joaca pentru copii.
  2. Invitatii de botez – Alcatuiti o lista cu toti invitatii: nasi, familie, prieteni si colegi. Cauta invitatii botez cat mai originale si potrivite evenimentului. Daca ai o petrecere cu tematica, asigura-te ca invitatiile sunt in concordanta cu aceasta. De asemenea, mentioneaza in invitatii si ca astepti un raspuns de confirmare a locului, telefonic sau prin mail.14787562_682697268562503_1873696037_o
  3. Lumanari botez  – Sunt o parte esentiala a fiecarei ceremonii de botez. Acestea se aprind pentru calauzirea sufletului celui botezat, care, prin botez, devine fiu al luminii lui Hristos.
  4. Trusou botez  Intra in atributiile nasilor de botez si reprezinta darul oferit nou-nascutului la botez, simbolizand bucuria primirii lui pe lume14725277_682696585229238_1056888096_o
  5. Decoratiile – In primul rand cand vine vorba de decoratiuni trebuie sa alegi daca vrei sau nu o tematica. Daca preferi o tematica opteaza pentru una de poveste, extrem de placuta pentru famiile cu copii. Daca petrecerea ta va fi doar pentru adulti, iti recomandam decoratiuni finute in culori pastel, precum albastru deschis sau roz pal. Alegerea unor aranjamente de botez este simpla. Opteaza pentru culori pastelate cu mult alb pentru o petrecere eleganta si sofisticata. Pentru o petrecere cu tematica,alege aranjamente de botez in culori vii care te transpun in poveste.
  6. Divertisment – Ofera-le invitatilor tai momente cat mai speciale organizand un eveniment cat mai original. Incorporeaza un candy bar, o fantana de ciocolata, poate chiar si un photo booth. De asemenea, ofera momente speciale precum programul ursitoarelor si activitati pentru copii.

Avand aceste aspecte in vedere, organizarea petrecerii de botez a copilului tau poate deveni mai simpla si, cu siguranta, evenimentul va fi unul special si o amintire frumoasa pentru invitati.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()