Descoperă produsele naturale Cremeria, esențiale pentru trusa ta de îngrijire pe timp de vară

Cremeria propune pentru această vară trei produse naturale esențiale care se adresează celor mai frecvente nevoi ale pielii și părului: uleiul de păr TOTAL THERAPY HAIR OIL, uleiul pentru suplețe și fermitate HELLO BEAUTIFUL și balsamul de corp MULTI ACTIVE BODY SOUFFLE.

Pe timpul verii, razele solare sunt mult mai puternice, iar acest lucru nu ne afectează doar pielea, ci și părul. Radiațiile UV deteriorează firul de păr, ducând la subțierea, căderea, uscarea și decolorarea lui, precum și la despicarea vârfurilor. De aceea, Cremeria propune uleiul de păr TOTAL THERAPY HAIR OIL, care poate fi folosit atât pentru protecția părului împotriva radiațiilor UV, cât și ca terapie reparatoare pentru părul deja afectat de razele solare . O singură picătură prețioasă din aceast elixir natural, pe bază de ulei de Baobab și susan, protejează, hrănește și repară părul, ajutând la regenerarea lui.

Și pentru că în sezonul estival ne expunem cel mai mult corpul și vrem să arătăm mai bine ca oricând, Cremeria a căutat o soluție naturală care să redea suplețea și fermitatea pielii. După îndelungi cercetări, am găsit formula ideală, care se bazează pe o combinație între extracte de scorțișoară, iederă, chiparos, cedru, rozmarin și ienupăr, toate concentrate în uleiul HELLO BEAUTIFUL. Infuzia de vitamine, minerale esențiale și nutrienți pe care o oferă acest ulei are capacitatea de a stimula microcirculația, de a revitaliza și de a tonifia pielea.

Noutatea acestui sezon o constituie balsamul de corp MULTI ACTIVE BODY SOUFFLE cu portocală. Combinația de ingrediente naturale: unt de shea, unt de cacao  ulei de babassu, vitamina E și extract de portocală sau ylang ylang, ajută la diminuarea în mod vizibil a vergeturilor și cicatricilor. Pielea este hidratată, netezită și capătă un aspect sănătos.

Acest balsam de corp acționează profund la nivelul pielii prin amestecul de unturi și uleiuri care ajuă la diminuarea in mod vizibil a vergeturilor si a cicatricilor. Multi Active Body Souffle oferă hidratare de lungă durată, iar pielea capată un aspect moale și mătăsos. Acest tratament împrospătează, întinerește și reînnoiește pielea. Este ideal pentru utilizarea pe tot parcursul sarcinii cât și după naștere.

La achiziționarea unui pachet ce conține: un ulei TOTAL THERAPY HAIR OIL, un balsam de corp din gama Multi-ACTIVE BODY SOUFFLE și un ulei pentru fermitate HELLO BEAUTIFUL, primești o geantă cadou. Promoția este valabilă exclusiv pe shop-ul online www.cremeria.ro și în farmacii, până pe 30 august 2016. Prețul promoțional recomandat este de 145,50 roni.

”Pentru că sunt în primul rând femeie și abia apoi farmacist, înțeleg problemele cu care se confruntă orice doamnă sau domnișoară atunci când vine vorba de îngrijirea pielii și a părului. Am vrut astfel să găsesc soluțiile cele mai eficiente, dar și cele mai sănătoase, care să răspundă acestor probleme. Eu cred cu tărie în îngrijirea naturală și consider că trebuie să ne bucurăm de soluțiile pe care natura ni le-a pus la îndemână, astfel că produsele Cremeria conțin doar ingrediente naturale și nu au compuși chimici sau sintetici.”, spune Daniela Mincu, creatoarea Cremeria.

Fiecare produs Cremeria este realizat în laborator, în condiții de maximă siguranță. Ingredientele active inovatoare și uleiurile naturale, combinate cu măiestrie, ajută la obținerea unor rezultate cu adevărat uimitoare. Pentru că punem sănătatea pe primul loc, toate ingredientele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, având certificate de siguranță, astfel încât fiecare dintre ele să ofere cu adevărat beneficii pielii. Până să ajungă la varianta finală, fiecare produs trece printr-un proces complex de cercetare, astfel încât formula aleasă să fie cea mai eficientă.

Despre CREMERIA:

Povestea produselor Cremeria a început în România, unde farmacista Daniela Mincu, împreună cu o echipă de experți, au vrut să creeze o gamă de cosmetice din ingrediente biocompatibile cu pielea. Ambiția lor a fost de a elimina ingredientele sintetice și substanțele toxice, precum și bazele premade. Așa au apărut produsele Cremeria, create din ingrediente naturale, cu studii clinice de eficacitate și non-toxice. Produsele pot fi achiziționate din farmaciile Tei și online pe www.cremeria.ro.

Despre DANIELA MINCU:

Daniela Mincu este de profesie farmacist, iar activitatea sa în domeniul fabricării produselor cosmetice naturale a început în incinta unei farmacii.A început prin a crea produse pentru îngrijirea pielii uscate, care să acopere nevoile pielii ei. Apoi, și-a dorit să meargă mai departe și să vină în ajutorul tuturor femeilor care aleg un stil de viață sănătos, precum și îngrijirea naturală. După o perioadă în care a testat mai multe rețete de bază, a apelat la un specialist în industria cosmetica, împreună cu care a dezvoltat rețetele pentru Cremeria.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()