Grace Couture Cakes deschide primul Cake Shop in Baneasa Shopping City

Acum poti gasi dulciurile de care te-ai indragostit si in primul cake shop Grace Couture Cakes din Baneasa Shopping City: torturi Signature, prajituri Essentials, tarte din colectia Tartes Bar, precum si eclerele preferate Eclair Affair.

Rafinate si elegante, mereu proaspete, torturile si prajiturile Grace Couture Cakes sunt alegerea perfecta pentru clipe de rasfat alaturi de cei dragi.

„Am luat placerea clientilor nostri in serios si le promitem ca dulciurile pe care le propunem in noul cake shop Grace Couture Cakes ii vor trimite intr-o adevarata calatorie a simturilor, in care pot descoperi arome speciale din intreaga lume, transpuse in prajituri rafinate”, spune Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Grace Couture Cakes isi asteapta clientii in noua locatie cu dulciuri mereu proaspete, realizate din ingrediente 100% naturale, de cea mai buna calitate.

Lansat in 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetarie couture din Romania, dand viata celor mai rafinate prajituri pentru momentele speciale din viata ta. Recunoscut ca fiind cel mai bun furnizor de dulciuri pentru evenimente, atelierul produce torturi si prajituri pentru nunta, botez sau alte evenimente private si corporate.( www.gracecc.ro)

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()