Iarna aceasta, echipează-te pe pârtie cu protecție UV pentru piele

 

Știai că și iarna pielea este agresată de radiațiileUV? Acestea nu dispar odată cu soarele verii, ci sunt amplificate de zăpadă. Studiile arată căzăpada reflectă 85% din radiațiile UV, intensificându-le acțiunea nocivă asupra pielii. De aceea, și iarna pielea are nevoie de protecție solară. Specialpentru a proteja pieleafragilă sau atopică împotriva acțiunii radiațiilor solare, A-DERMA recomandă gama PROTECTpentru întreaga familie.

Iubitorii sporturilor de iarnă, amatorii de ski sau snowboarding, pot petrece un timp îndelungat pe pârtie și riscă supraexpunerea pielii la radiațiile UV.La altitudini mari, la munte, soarele pătrunde mai ușor în atmosferă și de aceea pielea devine mult mai predispusă arsurilor solare.Însă pe lângă radiațiile UV mai intense, sezonul rece usucă și fragilizează pielea. Tenul e agresat și de frig, vânt sau căldură termică, factori care îl fragilizează și amplifică efectul nociv al expunerii la radiații solare.

De aceea, în echipamentul de pe pârtie, alături de ochelarii de soareeste obligatorie și o cremă pentru protecția solară a tenului fragil, cu FPS 50+.

A-DERMA recomandă gama PROTECT pentru protecția pielii fragile sau cu tendință atopică împotriva radiațiilor solare, iarna. Formată din produse dermatocosmetice 100% sigure și cu 0% conservanți, concepute special pentru protecția solară a pielii fragile – atât a copiilor sau a adulților, A-DERMA PROTECTacționează în 3 pași: protejează, are efect antioxidant de reparare și rol detofixiant. Formula oferă efectele benefice ale uleiului din plantule de ovăz Rhealba®.

Pe lângă ultra-protecție SPF cu toleranță înaltă, formula conservă ADN-ul,oferă beneficii reparatoare, detoxifiază pieleași stimulează apărarea celulară în fața razelor UVA a pielii fragile sau atopice, oferindu-i confort deplin și siguranță absolută. Textura delicată,absorbția rapidă și rezistența la apă sau transpirație asigură o utilizare plăcută.

Gama A-DERMA PROTECT oferă singura cremă concepută exclusiv pentru protecția solară a pielii cu dermatită atopică: crema PROTECT AD (fără parfum).

În acestă iarnă, A-DERMA PROTECT recomandă:

Preț recomandat
·         Cremă SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 50 ml – pentru pielea normală-mixtă 62 lei
·         Fluid SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 50 ml – pentru pielea normală-uscată 62 lei
·         Spray Kids SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 200 ml – pentru pielea fragilă a copiilor 75 lei

EXCLUSIVpentru pielea atopică:

·         Crema PROTECT AD, SFP 50+ A-DERMA PROTECT, 150 ml – prima cremă solară pentru pielea cu dermatită atopică. Are un complex emolient format din 3 agenți hidratanți, precum și ulei din Plantule de ovăz Rhealba® și nu conține parfum. Pentru față și corp. Pentru copii și adulți. 123 lei

 

  AFTER-SUN:

·         A-DERMA PROTECT AH –  Loțiune reparatoare după expunerea la soare, cu formulă ce conține acid hialuronic

 

80 lei

 

Produsele A-DERMA sunt disponibile numai în farmacii.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()