Încă două săptămâni și poți câștiga un city-break la Barcelona, oferit de Roca

Cu ocazia aniversării a 10 ani în România, Roca trimite un cuplu norocos la Barcelona, unde a început întreaga istorie a companiei, în urmă cu aproape 100 ani.

Roca te trimite în orașul în care a început totul acum aproape 100 ani, de unde s-a dezvoltat compania de-a lungul timpului devenind lider mondial în producția de obiecte sanitare și mobilier pentru baie. Pentru a intra în competiție, trebuie să răspundeți la patru întrebări simple pe website-ul Roca, despre produsele și istoria companiei. Dacă răspundeți corect la toate cele patru întrebări, veți fi incluși pe lista din care se vor alege cei șase finaliști, care vor putea câștiga o excursie la Barcelona sau a unul dintre cele cinci seturi de baterii tip L20 pentru duș și lavoar.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 29 iulie, după ce vor fi contactați direct în prealabil. City-break-ul la Barcelona include bilete de avion pentru două persoane, cazare de 3 nopți într-un hotel de 4 stele în camera dublă cu mic dejun inclus, transport dus-întors între aeroport și hotel și asigurare de sănătate. Următorii cinci finaliști selectați vor câștiga câte un set de baterii L20 pentru lavoar și duș, produse de top ce au încorporată tehnologia ColdStart® care împiedică pornirea automată a boilerului atunci când nu este necesar, astfel asigurând o mai mare economie de apă și energie.

Povești din Barcelona

Când spui Barcelona spui Gaudi. Sau spui La Rambla? Sau Sagrada Familia? Sau fructe de mare și vin? Barcelona este nu doar o oaza de istorie, ci mai ales o explozie de energie care fascinează orice persoană care ajunge să rătăcească pe străzile orașului. Nu e de mirare ca farmecul Barcelonei atrage 9 milioane de turiști pe an din toate colțurile lumii.

Barcelona are o experiență unică de oferit indiferent de preferințe, poate aduce plimbări lungi prin Parcul Güell, sesiuni de shopping pe celebra arteră La Rambla, fascinația arhitecturală pe care o are Sagrada Familia, dar și o explozie de arome, culori si texturi pentru gurmanzi pe care le asezonează cu unele dintre cele mai apreciate vinuri, cele spaniole.

Puteți intra în competiția Roca accesând link-ul de mai jos:

http://www.ro.roca.com/noutati-si-evenimente/noutati/2016/mai/premio-barcelona?utm_source=Media&utm_medium=PR&utm_campaign=PR%20Romania

Despre Roca

Roca este o companie dedicată proiectării, producerii și comerc ializării de produse pentru baie, obiecte din gresie şi ceramică care pot fi utilizate în arhitectură, construcții și în designul de interior. Compania are 21.100 de angajaţi, 76 centre de producție și este prezentă în mai mult de 135 de țări de pe toate cele cinci continente.

Roca, brand lider în definirea spaţiilor băii, colaborează cu următorii prestigioși designeri, arhitecți și designeri de interior de prestigiu: R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner și J. Mariscal, printre alţii. În plus, compania se implică în mod constant în dezvoltarea și promovarea inițiativelor care ajută la protejarea mediului. Ca parte a angajamentului său față de mediu, Roca dezvoltă permanent produse noi, ce urmăresc conservarea resurselor de apă.

www.roca.com

www.ro.roca.com

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()