Îndrăgostește-te de senzația Silan! Bucură-te de prospețime până la 10 săptămâni!

Pornește în aceasta vara într-o călătorie captivantă în lumea parfumurilor alături de arome de care te vei îndrăgosti – vei ajunge şi la Marea Mediterană, acolo unde cerul este mereu senin, dar și pe câmpurile întinse de lavandă, în minunata Provence. Descoperă formula îmbunătățită a noului Silan ce aduce prospețime hainelor pentru o perioadă mai îndelungată, de până la 10 săptămâni.

Noua formulă Silan are în compoziție capsule parfumate care au rolul de a păstra prețiosul parfum mai mult timp, chiar și după ce hainele s-au uscat. Utilizând cele mai avansate tehnologii în materie de dozare și păstrare a parfumului și prospețimii, Silan va asigura hainelor din dulapul tău o aromă proaspătă timp de 10 săptămâni. Odată ce sunt uscate, cu fiecare atingere sau mutare a hainelor dintr-un loc în altul, acestea vor elibera în aer micro-capsule care degajă un miros fanstastic de prospețime, de care te vei îndrăgosti imediat.

Cea mai recentă inovație a experților Silan se bazează pe povestea de succes a conceptului „8 săptămâni de prospețime”, lansat în 2014 pentru gama Silan Classic și care, în 2015, a fost modernizat, devenind „8 săptămâni de prospețime intensă”. Acum, Silan nu numai că oferă prospețime cu două săptămâni mai mult față de conceptul anterior, ci și un plus de parfum intens și senzual.

De asemenea, performanța formulei provine din faptul că are în compoziție o nouă generație de ingrediente emoliente, datorită cărora hainele capătă o catifelare incredibilă, fiind la fel de plăcute la atingere, precum la miros. Mai mult decât atât, grație noii formule, Silan oferă cu 20% mai multe spălări decât formula actuală, devenind astfel mult mai economic de utilizat. Un singur litru de Silan poate fi folosit pentru 40 de spălări!

Așadar, cum să nu iubești noul Silan? Doar cu un singur capac de balsam la o cantitatea normală de rufe, Silan va proteja fibrele sensibile și va preveni scămoșarea acestora, făcându-le moi la atingere, ușor de călcat și mai confortabil de purtat. De asemenea, le va împrospăta cu un parfum imbatabil ce va dura până la 10 săptămâni.

Noua gamă Silan îți oferă 8 arome fantastic de proaspete. Astfel, colecția îmbunătățită Silan Classic redă esența prospețimii naturale și, de asemenea, include un nou produs cu parfum de lavandă:

  • NOU: Silan Lavender Garden – încântă simțul olfactiv cu un parfum fascinant de lavandă, care te îndeamnă să visezi la întinsele câmpuri mov din Provence.
  • Silan Mediterranean – redă prospețimea unei minunate plimbări de dimineața
  • Silan Fresh Spring – suprinde prospețimea unei grădini de primăvară, care tocmai a înnverzit

De asemenea, nouă colecție Silan Aromatherapy cuprinde cinci arome florale care vor stimula simțurile multumiță uleiurilor esențiale rare din nectar floral. Acestea sunt inspirate din culturi din întreaga lume și sunt combinate cu uleiuri esențiale de parfum ce au rol în îngrijire și care, totodată, au un parfum intens. Cu siguranță, Silan Aromatherapy te va transpune într-o altă lume:

  • Silan Aromatherapy Orange Oil and Magnolia – încearcă efectul relaxant al uleiului de portocale și magnolia
  • Silan Aromatherapy Rose Oil and Peony – lasă-te purtat de magia senzuală a uleiului de trandafir şi de bujor
  • Silan Aromatherapy Citrus Oil and Frangipani – încântă-ţi simţurile cu parfumul ispititor al uleiului de citrice și frangipani
  • Silan Aromatherapy Patchouli Oil and Lotus – lasă-te învăluit de fascinanta senzație a uleiului de paciuli și lotus
  • Silan Aromatherapy Jasmine Oil and Lily – încearcă parfumul delicat al uleiului de iasomie și crin

 Noua gamă Silan este disponibilă pe piață alături de gama existentă Silan Sensitive, cu un design fresh, ușor alungit, care să reflecte noul concept inovator Silan.  Inovația Silan se bazează pe zeci de ani de expertiză a brandului și promite o nouă experiență și mai intensă, printr-o prospețime de lungă durată, de până la 10 săptămâni de la spălare.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()