O formulă nouă Klorane Bebe pentru protecția naturală a pielii bebelușilor și 10 sfaturi de îngrijire a nou-născuților, de la Ilinca Tranulis

Noua formulă a produselor KloraneBebe are acum la bază inovația Physio Calenduline®, ce acționează pentru întărirea sistemului natural de apărare al pielii bebelușului, care este sensibilă, încă imatură și insuficient dezvoltată.

Urmărind conceptul de Cea mai bună protecție a pielii după cea a mamei și special pentru a-i oferi pielii protecție naturală și siguranță absolută, formula creează efectul natural de “vernix caseosa” specific pielii nou-născuților, care acționează ca o barieră dermatologică, susținându-I acesteia imunitatea înnăscută.

Inovația PhysioCalenduline®, patentată de Laboratoarele Klorane Bebe, are la bază 5 ani de cercetări și reprezintă o combinație unică dintre Calendula officinalis – un ingredient activ și consacrat al Klorane Bebe extras din gălbenele – și un amino acid natural esențial specific pielii (Isoleucine), ambele cu rol esențial de protecție.

Cu această ocazie, KLORANE Bebe oferă 10 sfaturi utile de îngrijire, puse la dispoziție de către medicul pediatru dr Ilinca Tranulis, special pentru a ajuta mămicile să protejeze pielea bebelușilor în mod natural, zi de zi.

  1. Pielea trebuie să fie curată – transpirația în combinație cu praful pot irita pielea ducând la apariția de erupții cutanate.
  2. Hidratarea pielii este necesară, dar produsul folosit ar trebui să fie fluid, să pătrundă ușor în tegument, să nu astupe porii, să lase pielea să respire.
  3. La naștere, pielea umană este complet nepregătită pentru mediul exterior. De aceea, este bine să nu expunem deloc la soare copilul de până la 1 an, nici măcar la soarele din timpul iernii. După această vârstă, se vor folosi creme cu protecție SPF 50+ chiar și pe timp rece, dacă este soare afară..
  4. În primele săptămâni de viață poate apărea descuamarea fiziologică a pielii bebelușului. Acesta este un proces normal, însă este nevoie de o igienă riguroasă în această perioadă, pentru a preveni infecțiile.
  5. Îmbăierea este bine să fie practicată abia după căderea cordonului ombilical pentru a permite vernixului protector să se infiltreze cât mai bine în piele până când aceasta își creează propriile mecanisme de autoapărare.
  6. În primele zile de viață este ideal să nu îndepărtăm stratul de vernix de pe piele, ci să-l masăm ușor în piele, întrucât acesta acționează ca o barieră naturală împotriva factorilor nocivi din mediul exterior.
  7. Datorită capacității perceptive mari a pielii în primele luni de viață, este important ca temperatura din camera copilului să fie menținută la un nivel constant, fără schimbări bruște.
  8. La naștere, suprafața pielii este relativ neutră, însă în contact cu mediul înconjurător devine din ce în ce mai acidă. De aceea, e indicat să folosim produse de îngrijire cu un PH bazic, pentru a reechilibra aciditatea pielii.
  9. Pentru a evita apariția eritemului fesier (așa-zisa ”iritație de scutec”) este absolut necesar să nu întârziem în schimbarea scutecului bebelușului, având grijă să curățăm și hidratăm foarte bine locul de fiecare dată.
  10. Pentru a evita riscul de iritații ale pielii cauzate de intoxicații sau alergii alimentare, este necesar să fim foarte atenți cu alimentația bebelușului înțărcat, dar mai ales cu cea a mamei care alăptează, în perioada de alăptare exclusivă.

 

În gama Klorane Bebe, mămicile vor găsi următoarele produse esențiale pentru îngijirea nou-născuților:

Preț recomandat (RON)
KloraneBebe Gel Spumant delicat pentru păr si corp cu PhysioCalenduline®, 500ml 54
KloraneBebeApă micelară de curățare cu PhysioCalenduline®, 500ml 69
KloraneBebe Cremă Hidratantă pentru față și corp cu PhysioCalenduline®, 200ml 54
KloraneBebe Cremă Hidratantă pentru față și corp cu PhysioCalenduline®, 40ml 39
KloraneBebe Gel Spumant delicat pentru păr și corp cu PhysioCalenduline®, 200ml 39

 

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()