PAM PAM – teatru muzical educativ pentru copii

Te-ai gândit vreodată că cele mai frumoase poveşti pot fi transpuse cu ajutorul muzicii şi al dansului, în poveşti de teatru muzical? PAM PAM trupa de teatru muzical educativ pentru copii pune în scenă cu un concept creativ şi unic de spectacol, în care cei mici se distrează – cânta şi dansează, la finalul cărora rămân şi cu adevărate lecţii despre viaţă.

Sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 11:00 la Teatrul Elisabeta, Pia, Vio şi Kito vor să îi convingă pe cei mici şi pe cei mari că “La şcoală este că-n poveşti!”. Cel mai greu de convins se pare că va fi Împăratul Lenevila, care, chiar dacă este încoronat cu mult fast credea că şcoală este frumoasă doar pe dinafară. Astfel, până vine doamna învăţătoare, împreună cu micii spectatori Pia, Vio şi Kito vor construi în sala de clasa o poveste despre Împărăţia Învăţăturii. Bufoni vor fi Pam-Pam şi Bum-Bum, două mascote drăgălaşe.

Şi pentru că muzică da culoare vieţii şi ne uneşte în tot ceea ce facem, Pia, Vio şi Kito aduc în scenă nu doar exuberanţa şi multă bucurie, dar şi adevărate lecţii pentru Lenevila şi copii. Împreună, pe acorduri muzicale de Periniţa, rock’n roll, hip-hop sau pop îl vor învaţă cu multă răbdare literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Trupa PAM PAM compusă din Pia, Vio şi Kito, alături de Pam-Pam şi Bum-Bum sunt cinci prieteni foarte simpatici şi puşi pe joacă. Prietenia celor cinci personaje este un model pentru toţi copiii mari (părinţii) şi copiii mici. Pe scenă aduc bucurie, poftă de viaţă, entuziasm şi optimism. La spectacolele trupei PAM PAM, părinţii devin copii şi trăiesc alături de cei mici aventură unor spectacole muzicale educative de excepţie.

Pia este reponsabilă cu pianul, Vio cu vioara şi Kito cu chitară, iar alături de ei sunt Pam-Pam şi Bum-Bum, un pinguin şi un urs panda, două mascote jucăuşe care îi însoţesc în aventurile muzicale. Povestea PAM PAM începe cu Daniela Daisy Toma, “mămică” acestui proiect. “Am locuit o perioada bună de timp în America şi mi-am dat seama cât de importante sunt show-urile mari, atât pentru adulţi cât şi pentru copii, cât de multă bucurie aduc în sufletele lor şi m-am gândit să creez şi să implementez un concept de spectacol de teatru muzical, la fel că cel de pe Broadway, dar în România. De la idee s-a trecut la scris scenariile spectacolelor, la compus şi orchestrat melodii, la înregistrarea cântecelor alături de voci cunoscute, precum Luminiţa Anghel, Mediană Vlad, Cătălina Cârţan dar şi de copii talentaţi, la confecţionarea costumelor şi pregătirea coregrafiilor. O muncă în echipa care a adus pe scenă trupa PAM PAM! “.

În prezent, în repertoriul trupei de teatru muzical educativ pentru copii PAM PAM puteţi viziona spectacolele de teatru muzical “La şcoală este că-n poveşti” şi “Călătorie muzicală pe aripile Vântului”. Replicile savuroase şi pline de umor, muzică antrenantă şi plină de ritm, coregrafiile originale şi costumele colorate fac din show-urile PAM PAM adevărate momente de bucurie pentru copii şi părinţi.

Biletele pentru spectacolul de sâmbătă 5 noiembrie, se pot achiziţiona de la casă se bilete a teatrului Elisabeta şi online de pe www.teatrulelisabeta.ro. Preţ bilete: 25 şi 35 ron. Spectacolul este recomandat copiilor începând cu vârstă de 4 ani. Mai multe informaţii despre spectacol şi trupa PAM PAM, găsiţi pe site:  www.pam-pam.ro şi pe pagina de facebook:  www.facebook.com/TrupaPamPam/

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()