Părinţii şi copiii aleargă împreună la a IX-a ediţie a Crosurilor Campionii Sănătăţii

Campionii sănătăţii – cea mai iubită cursă a părinţilor împreună cu copiii lor – va avea loc duminică 9 aprilie, începând cu ora 10:00 în Parcul Al. Ioan Cuza din Bucureşti.

Aflată la a IX -a ediţie această activitate sportivă în aer liber dedicată familiilor aşteaptă peste 1000 de alergători în în cursele gândite special pentru a adapta părinţii la ritmul copiilor şi a petrece împreună timp frumos şi sănătos împreună.

În fiecare primăvară începând cu anul 2010, Crosurile pentru părinţi şi copii – Campionii sănătăţii au adunat din ce în ce mai mulţi susţinători din grădiniţele şi şcolile din Bucureşti. Întrecerile sunt organizate pe categorii de vârste de la 6 luni la 12 ani. Toţi copiii vor primi medalii “Campionii sănătăţii” şi mere gustoase de la Irinuca, personajul simbol EMOVERE, iar câştigătorii vor primi premii sănătoase.

Copiii între 6 luni şi 2 ani vor participa alături de părinţi la demonstraţii de gimnastică adaptată vârstei. Demonstraţiile vor fi susţinute de specialişti, kinetoterapeuţi ai centrului KinetoBebe

Înscrierile se fac GRATUIT pe campioniisanatatii.eliterunning.ro

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()