Prelungeşte intensitatea culorii părului tău vopsit cu noua gamă de îngrijire Éclat Couleur de la Le Petit Marseillais®

Părul tău vopsit are nevoie de hidratare și protecție, de aceea, Le Petit Marseillais® a creat gama de îngrijire Éclat Couleurşampon, balsam de păr şi mască de păr,  cu pulpă de rodie şi uleiul prețios de argan. Această rețetă de frumuseţe ce combină două ingrediente scăldate de soarele mediteranean îți va lăsa părul mătăsos și luminos, iar culoarea, strălucitoare.

Noua gamă de îngrijire a părului vopsit de la Le Petit Marseillais® protejează strălucirea culorilor datorită beneficiilor sale de hidratare puternică, iar cele trei cerinţe esenţiale ale părului vopsit sunt îndeplinite: culoare strălucitoare, intensitatea culorii menţinută pentru mai mult timp şi hrănirea firului de păr, toate acestea fiind completate de parfumul oriental de fructe al gamei.

Rodia este un fruct originar din insula Socotra, Yemen. Ulterior, s-a răspândit şi în zona de est, pe malurile Mării Caspice. Drumul Mătăsii l-a dus în China, iar de acolo a mers mai departe, în Japonia. În secolul al VIII-lea, populaţia arabă l-a adus în Spania unde a fost cultivat intens, iar astăzi rodia poate fi găsită şi în regiunea Provence.

Rodia este o sursă foarte bună de vitamine (A, B, C, E), acid folic, potasiu și antioxidanți-polifenoli, cu numeroase beneficii pentru frumuseţe. Unele dintre proprietăţile sale generale pentru sănătate sunt: bun antioxidant, antibacterian, antiinflamator şi ajută la protejarea împotriva bolilor cum ar fi diabetul, obezitatea sau cancerul. În mod special pentru piele, aceasta luptă împotriva radicalilor liberi proveniţi în urma poluării, o protejează de agresiunea factorilor externi precum razele UV şi are efect regenerator, ceea ce transformă fructul într-un bun tratament anti-îmbătrânire. Sucul de rodie fixează pigmentul de culoare în keratina firului de păr vopsit. În fapt, rodia este un simbol al fertilităţii, al prosperităţii şi al reîntineririi.

Uleiul de Argan, supranumit şi „darul Domnului” sau „lichidul de aur”, este produs din seminţele fructelor arborelui de argan. Acest copac s-a adaptat foarte bine secetei şi poate fi găsit doar în Maroc şi vestul Algeriei.

Uleiul de argan este unul dintre cele mai des folosite ingrediente pentru îngrijirea părului. În domeniul cosmetic, este produs cu mare atenţie pentru a-i fi păstrate beneficiile antioxidante, hidratante şi de reparare. Datorită proprietăţilor sale, hrăneşte pielea şi firul de păr, previne vergeturile şi îmbătrânirea pielii. Uleiul de argan reîntinereşte şi înfrumuseţează aspectul părului şi hidratează părul uscat şi deteriorat în urma şocurilor termice. Este un lichid preţios nu numai pentru puţinele teritorii unde poate fi găsit, dar şi pentru că este nevoie de 30 de kilograme din fructele sale pentru a obţine o jumătate de litru de ulei.

Le Petit Marseillais® Éclat Couleur şampon

Primul şampon cu ulei de argan şi rodie de la Le Petit Marseillais® eliberează o spumă bogată care îţi curăţă delicat părul şi îl hrăneşte, fără să-l încurce. Acest pas în îngrijirea părului vopsit este completat de parfumul minunat de fructe pe care părul tău îl va avea la final. Ȋn plus, nu conţine parabeni, iar astfel îţi respectă părul.

Le Petit Marseillais® Éclat Couleur balsam de păr

Poţi contribui la îmbunătăţirea rezultatelor obţinute prin rutina de îngrijire a părului vopsit folosind balsamul Éclat Couleur. Aplică-l pe lungimea părului umed şi aşteaptă un minut înainte de îndepărtarea sa. Părul tău va fi hrănit datorită extractelor naturale din conţinutul său. Balsamul de păr hidratează în profunzime, lăsând în urmă un păr mătăsos şi strălucitor, cu un parfum delicat de fructe.

Le Petit Marseillais® Éclat Couleur mască de păr

Masca de păr este cel din urmă element în rutina de îngrijire a părului vopsit. Poţi încheia tratamentul părului tău folosind masca direct pe părul spălat, timp de 3 minute, apoi clăteşte părul cu apă din abundenţă. Textura sa cremoasă îţi va lăsa părul mătăsos şi uşor de pieptănat.

Nu subestima ce poate face rodia pentru părul tău vopsit şi lasă combinaţia minunată a celor două ingrediente să-i păstreze frumuseţea şi intensitatea culorii. Încearcă noile produse de îngrijire Éclat Couleur, iar Le Petit Marseillais®  are grijă de culoarea părului    tău vopsit, prelungindu-i intensitatea zi după zi.

Descoperă produsele Le Petit Marseillais® din gama de îngrijire Éclat Couleur şi beneficiază de oferte promoționale în magazinele selectate, în lunile septembrie și octombrie!

Despre Le Petit Marseillais®

Le Petit Marseillais® este originar din zona Provence, sudul Franţei, unde tradiţia producţiei de săpun datează din secolul al 19-lea. Primul produs din gamă a fost săpunul în formă de cub care a devenit, în scurt timp, emblema brandului, fiind recunoscut pentru calitatea desăvârşită şi conţinutul de 72% ulei de măsline.

Savon de Marseille a devenit rapid o referinţă pentru săpunurile din întreaga ţară, fiind utilizat atât pentru igiena personală, cât şi pentru spălarea rufelor. În scurt timp, gama a fost lărgită cu săpunuri lichide, geluri de duş şi produse dedicate îngrijirii părului şi corpului.

Produsele Le Petit Marseillais® reprezintă o continuitate a tradiţiei calităţii şi a ingredientelor naturale şi autentice regiunii din care provin. În 1996, Le Petit Marsaillais® a fost votat „Brandul Secolului” de către un sondaj BVA, iar din 2001 a devenit liderul produselor de curăţare corporală în Franţa. În prezent, brandul           Le Petit Marseillais® este disponibil pe pieţele din Europa.

Despre Johnson & Johnson

Johnson & Johnson este producătorul cel mai complet şi cu cea mai amplă extindere geografică din lume la nivel de produse de îngrijire, precum şi la nivel de furnizare de servicii conexe pe piaţa de consum, a produselor farmaceutice şi a aparaturii medicale şi de diagnoză. Cele peste 200 de filiale Johnson & Johnson din 57 de ţări au un număr de aproximativ 122.000 de angajaţi.

De la înfiinţarea sa în anul 1886, compania Johnson & Johnson este recunoscută pentru grija şi încrederea manifestate, dezvoltând constant relaţia dintre părinte şi copil. Obiectivul fundamental al companiei Johnson & Johnson este acela de a oferi produse şi servicii inovatoare şi sigure, de înaltă calitate, pentru a ajuta la tratarea şi vindecarea bolilor şi pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii. Printre brandurile aflate în portofoliul Johnson & Johnson se mai numără: Johnson’s baby®, Compeed®, Neutrogena®, Listerine®, o.b.®, Carefree® şi Clean & Clear®.

 

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()