Prima ediție a Balului Bucuriei, pentru copii cu autism, la Palatul Ghica Tei

Balul Bucuriei, ediția I, este organizat în beneficiul copiilor cu autism cazuri sociale ai Asociației de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA), astfel încât aceștia să poată beneficia de terapie recuperatorie și kinetoterapie gratuite și în anul 2017. Sunt așteptate să vină peste 150 de persoane din mediul de afaceri, persoane publice cunoscute, reprezentanți ai ambasadelor și artiști de renume.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Palatul Ghica Tei, Teatrul Național din București și Fundația Calea Victoriei. Va fi prezentat de către prezentatoarea radio Smart FM, Veronica Soare, cunoscută după numeroasele premii obținute în domeniul voluntariatului, a fundraisingului și a proiectului „Minuni pe Camino‟.

Scopul evenimentului este de a mobiliza comunitatea, mediul de afaceri și persoanele fizice interesate în a susține cauza a 15 copii cu autism, cazuri sociale, arătând astfel că, împreună, îi putem ajuta să se integreze.

Programul artistic va fi susținut de către artiști precum Maia Morgenstern, Tania Popa, Magda Catone, Armand Calotă, Lamia Beligan și Felicia Filip. Momentele de muzică și dans sunt susținute de către instrumentiști cunoscuți ai Symphactory Orchestra.

De asemenea, cei prezenți vor putea viziona și un recital de poezie, cântece de sărbători și pian sustinut de către copiii cu autism de la ATCA și de la Asociația Piano Therapy.

Fondurile pentru copii se pot strânge prin donație directă (150 RON), achiziționarea unui bilet la Tombola de la Miezul Nopții (150 RON) sau achiziționarea de cadouri de Crăciun din cadrul expoziției de cadouri deschisă pe perioada evenimentului. Atât premiile din cadrul Tombolei, cât și din cadrul expoziției sunt puse la dispoziție de către susținătorii noștri: Bookletta, Romartizanat, Bernschutz & Co, Istoriato – The Alchemy of dreams, Chocolissimo și Broscuța Norocoasă.

În cadrul balului, publicul prezent va putea savura cateringul pus la dispoziție de către Elegant Catering, prăjituri și torturi alese puse la dispoziție de către RAWZ și băutură oferită de către Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești.

Toți cei prezenți vor putea admira opere de artă realizate de către copii cu autism înalt funcționali ai ATCA .

Balul Bucuriei este primul eveniment de acest gen organizat cu sprijinul oamenilor și brand-urilor menționate mai sus, dar și a sponsorilor Kaufland România, Nei, Maxim și Rodl & Partner.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()