Respiră, cu Marimer!

Apa de mare este esențială vieții pe pământ, acum 4 miliarde de ani, viața a apărut și s-a dezvoltat în apă. Acum, apa de mare te ajută să respiri bine! Marimer Sinuzite și Rinite spray nazal 30 ml cu apă de mare este singurul produs de pe piața românească cu sistem de microdifuziune și cu cea mai mare concentrație de sare, îmbogățită cu mangan și cupru, fără conservanți. Nu creează dependență și poate fi folosit continuu în sinuzite și rinite cronice sau alergice, precum și în faze acute, reducând reacțiile supărătoare ale acestor afecțiuni.

Apa de mare Marimer este colectată zilnic, de la mare adâncime, din Marea Mânecii, în Bretagne, o zonă renumită pentru calitatea apelor sale și locul unde se întâlnesc cele mai puternice maree din Franța și din lume. Această mișcare permanentă a apelor asigură o mare diversitate de elemente minerale, care se regăsesc în produsele Marimer. După colectare, apa de mare este filtrată, apoi diluată înaintea unei ultime filtrări sterilizante. Nu se adaugă nicio substanță chimică pentru a trata apa.

Mineralele care se găsesc în apa de mare Marimer, numite și oligoelemente, sunt esențiale vieții, iar rolul lor este de a întări imunitatea. Astfel, cuprul și manganul din Marimer Sinuzite și Rinite cresc imunitatea locală, au efect antialergic, antiviral, antiinfecțios și antiinflamator. În plus, prin cantitatea mare de săruri (2,8%) reduce rapid inflamația mucoasei nazale și a sinusurilor, în mod natural, prin efect osmotic. În același timp, protejează mucoasa nazală de secrețiile nazale patogene, ușurând curățarea și eliminarea acestora.

Spray-ul cu microdifuziune permite aplicarea uniformă a produsului pe suprafața cavității nazale și o difuzie delicată, astfel încât picăturile fine de apă de mare aderă mai bine pe suprafața mucoasei nazale. Recipientul de tip spray separă soluția de mediul înconjurător și o păstrează sterilă. Produsul poate fi folosit după vârsta de 6 ani.

Bazându-se pe aceleași principii, ale apei de mare și a spray-ului cu microdifuziune, Marimer oferă soluții pentru întreaga familie, pornind din prima zi de viață a bebelușului, prin produsele Marimer Baby Izotonic și Hipertonic, și pentru adulți, prin produsele pentru alergii, rinite, sinuzite, răceli.

O igienă corectă a nasului te ajută să respiri mai bine și să ai o sănătate mai bună, pentră că previne complicațiile și întărește imunitatea. Respiră!

Produsele Marimer sunt disponibile în farmacii.

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()