Comunicat de presă: Rolul organizaţiilor neguvernamentale în îngrijirea alternativă a copiilor

Asociia SOS Satele Copiilor România și Federia Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) au organizat în data de 20 aprilie 2016 conferinţa de închidere a proiectului Rolul organizaţiilor neguvernamentale în îngrijirea alternati a copiilor Investiţie comună în calitate”. Evenimentul a avut loc la Hotel Ibis Parlament și s-a bucurat de prezența reprezentanților autorităților publice centrale și locale și ai organizațiilor neguvernamentale care furnizează servicii sociale adresate copiilor și familiilor acestora.

La eveniment au luat cuvântul d-na Elena Tudor, Director Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, dna Diana Podaru, Director general interimar Asociia SOS Satele Copiilor România, dna Daniela Gheorghe, Director Executiv FONPC, dnul Adrian Vintilescu, Director General al DGASPC Buzău și d-na Sissel Aarak, Director Dezvoltare Programe Asociia SOS Satele Copiilor Norvegia.

Cu această ocazie, au fost prezentate rezultatele proiectului și a fost lansat documentul de poziție dezvoltat în urma a 8 întâlniri regionale care au avut loc în București, Bacău, Ploiești, Constanța, Sibiu, Oradea, Timișoara și Râmnicu Vâlcea și sau bucurat de prezenta reprezentanților a 48 de autorități publice locale și centrale și a 68 de organizații neguvernamentale furnizoare de servicii sociale.

Documentul de poziție poate fi găsit pe pagina web dedicată proiectului https://www.sos satelecopiilor.ro/pecineajutam/proiecte/rolulorganizatiilorneguvernamentaleingrijirea alternativa-copiilor/ și va fi diseminat la nivelul Eurochild, Consiliului Europei si Comisia Europeană.


Pentru că ne dorim să îți oferim materiale și experiențe care să îți îmbogătească viața de părinte, am creat un scurt chestionar care să ne ajute în acest sens. Completarea lui poate dura până la 8 minute. Și pentru că apreciem fiecare minut pe care ni-l acorzi, punem la bătaie 30 de cărți de parenting. La sfârșitul chestionarului lasă-ne adresa ta pentru a te înscrie automat în tombolă!

DISTRIBUIȚI
Intră în conversație ()